Friday, September 3, 2010

Football...

huk3...mesti yang ramai dah bosan kan dgn tajuk nie...
sorry laa...dan kali nie saje jela esyad letak tajuk bola...
nak wak TEST sket..har3

yang pastinya entry kali nie xde kaitan dgn bola...tajuk tu saje wak Gimmick, cari publisiti murahan jew...har2

tp dlm mase yang same, aku xtau gak nak tlis entry sal nape...biase aku akan jalan2 lu kat blog2 u guys, then idea mari lalu dgn serta merta...sekilas diotak...
tp heran, mlm nie xmari2 lagi, pending btl la otak mlm nie...ke kes buke d makn banyak sgt...

tp, dlm mase jalan2 dan terjah2 blog, mmg korang banyak idea nak tlis entry2 baru...korang korek dari mane idea2 ea??ke spontan je mari, tibe2 jari sudah siap menaip etry baru...huk3

kongsi gop cikit, lau sudi....kalu nak dptkan idea yang bernas perlu makan keyboard pom aku sanggup dah skrg nie...hik3...

btw...sorry lame xpost entry baru...xdan mase lor...on9 ciput mase je...jadi xde feel la nak post entry baru dan terjah2 di blog2 korang...

3 comments:

Amni said...

kalau saya, menulis dari hati...=) tak yah fikir.. ayat tu mencurah macam air jee... sebab tu boleh keluar tiga entri sehari.. tu pon macam tak cukup gempak lagi.... ekekekke....

HonEyBuNNy said...

esyad...cepat cari idea..he2..ial dk rumah malas nak update blog..hihi

eik`S noName said...

Amni: owh ptt pom,entry ganah3 sokmo..tp esyad ea xreti a main dari hati ke hati ea...huk3

Ila: xlea, esyad kne makan dulu...huk3, nie pose...kalu mlm lak, idea lari sokmo....kah3
dap la ila dpt duk umah da...huhu