Tuesday, September 14, 2010

Net book...

salam...
kebanyakan blog2 telah mempamerkan gamba2 raye masing2, tapi blog aku masih sunyi dgn gamba2 raye...
nanti akan ade jugak entry sal gamba2 raye aku dan famlily....tunggu2 lah ye, walaupom xseberapa...ahaks...

nie gamba2 masih tidak di upload lagi, kes...MALAS of couse..kah3
sekarang dah 14 september 2010...ini adalah tarikh bagi birthday kawan kamcinku dari sekolah menengah sehingga sekarang...jadi di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat hari lahir YANG KE-20...hahaha....


jejaka yang bertuah itu adalah Ahmad Syafiq Muhammad, dan dah berpunya...kah3
esok, kami2 sume ingin menyambut hari lahirnya secara ala kadar...
jadualnya...mule2 main futsal kol9mlm
then pegi sambut hali lahir di kedai makan....low bajet...keh2 sorry sapik...

die juga mempunyai blog...click SAPIK...die nie ahli blogger yang baru, jadi sokong2 la die, suh aktif ket...hehehe

nie ade sikit gamba dan juge 2 blogger lain iaitu ty dan mirol

dari kiri gamba Syafiq, esyad

raya 2010

baju merah esyad, sebelah baju merah baju putih mirol, pakai kopiah syafiq besday boy dan........................................... ty yang bertudung bulat2 baju hitam...tu saje senarai blogger2 yang terdekat dengan aku...luv u all...

anda boleh click jika ingin ke blog dioorang...

dan ahli2 lain ialah engku mohd anas, hayati syed syafiq dan ustaz syed

8 comments:

ainz said...

Hepi besday,sapik..

Esyad..nape xpkai bju melayu time raye..

Mr Noble said...

happy birthday to ur fren :)
ko tak wish aku jugak ke? arini aku jadik 30! haha! :p

Syafix said...

ahahahhahahaaaa.....
esyadddd....!!!!!! thx, thengs and thanks!! dan juga kpd 'sahabats', ainz n Mr Noble..

Syed Ahmad Irsyad, semoge hidup ceria selalu, practical baik2, setting mse tido awl(nk bgun awl pg utk kerje pule), dan etc. .....=)

syahira ariff said...

syafik,kenapa sudah berpunya?
frust aku
ekekeke
esyad,sori lewat reply,
bz urus persiapan sket 2,3 hari ni
hehehe

eik`S noName said...

Ain: raye petame and raye kedua je pakai baju melayu laa..huk3

Mr.Noble: ye ke mr noble???xtau laa..
btw..happy birthday...huk3

Syafix: tq2...insyaallah, dgn doa kwn2 (^^,)

Syahira: frust sapa...xpe2 esyad masih ade..kah3

oww...biasela bz dgn raye kan...

dLa said...

nak duet rayeee. haha

eik`S noName said...

Dla: mai umah esyad lar, ade lagi nie..

Syafix said...

Syahira Arif~
ayt cannot go lah.. hhaha!
serah kt esyad ayt seterusnye..=))