Saturday, September 11, 2010

“CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM”

Salam readers...
mesti korang tengah sakan beraya kan...samapai ade yg xlea nak on9 sbb bizi la...internet xde la *sbb ade kat kampung* dan macam2 hal lagi...
walaupom begitu, blog2 di malaysia nie masih lagi tidak senyap @ sunyi daripada coretan2 kalian sekalian...
itulah semangat para bloggers...Thumbs up...

entry nie adaalah utk merialisasi kan impian bloger Itik Kejam...
sal contest baju raya...
walaupom gamba yang bakal dilampirkan di akhir entry tidaklah memuaskan mata2 yang melihat, namun aku tidak kire, asal aku join dan cukup syarat2 yang disediakan dah...
insyaallah..huk3

tahun nie, kedengaran dan kelihatan, majority tema colour di bolot oleh warna UNGU @ Purple...dan aku juga termasuk di dalam kalangannya...hik3 dan Ila juge tema warna Ungu...
mesti ila tengah happy beraya kan..huk3 same juge dgn blogger2 lain2nya...

nie gamba yang xseberapa...saksikanlah...





Syed Ahmad Irsyad Bin Syed Sagaf 2010

dan mengikut sayarat contest diperlukan Tag kepada 3 org bertuah, jadi aku kene penuhi.....
org itu adalah

1. Ila *sbb die tema coluor Purple jugak*
3.Ain

begitu sorry kepada name2 yang xdi tag ye...sbb ia tertakhluk kpd 3org je..lau ikotkan ramai lagi esyaad nak tag...

ok la sampai sini dulu, ade orang mari umah nie, kne gi tunjuk muke, wak sopan2, layan2...
dan akan di war warkan kepada yang ditag pula...

Link contest : Itik Kejam

8 comments:

My MiRa said...

esyad..mira tak de gambar elok la nak join raya ni...huhu

eik`S noName said...

hahahahaha...dan seminggu esyad suke dgr mira kade xde gamba yg elok...setahu esyad, gamba mira sumenye elok2...huhu, tu sebab esyad pilih mira...hik3

ainz said...

Thanx,esyad..insyaAllah ade mase ain buat wlaupn xde gmbar yg menarik..hee.. :)

Mish Oura.. said...

bukan contest ora la syed.. ni contest blog itik kejam.. hehe..
gud luck gak yea.. hehe

Mr Noble said...

tu la pasal, raya2 pon blog jugak :D

eik`S noName said...

Ain: ade2kanlah mase tu...ahaks...pasti ade nye gamba

Oura: tau la....huhu

Mr.noble: of couse...setia kan para blogger2

ainz said...

esyad...ain dah join..tengok di SINI :)

soffea said...

wah.. best of luck ya.. nak join jugakk.. hehe.