Wednesday, September 29, 2010

Bermula diLuar Kotak Pemikiran...

Tips nak menuju kejayaan, tapi tidak menjerumus kepada TIPS mane pun, just berbaur tips sahaja:

*seseorang itu ingin menjaDi kayA, tetapi hanya memakan gaji.....bolehkah????
jikA Boss dia memakai kereta BMW 5 @7 Series, aadakah parA pekerjanya boleh memakai Ferari @ kereta yang lebih mahal dari bossnya????
Sedangkan boss die lah yang membayar gajinya tiap2 bulan........(sila fahami ISi tersirat)
dan petikan dari mulut Ahmad Amirulhafiz,
lebih kurang prinsip die gune pakai:
#belajar tinggi tinggi sijil berlambak pun, bila habis belajar menganggur jugak, makan gaji jugak.......
baik belajar biar cukup Fasih untuk sesuatu bidang dan mencari peluang sendri,
boleh berjaya jugak#........

CTH: boon siew honda, dia datang ke Malaysia tanpa reti membaca pun........
TETAPI sekarang lihat pengaruhnya?????? moto honda dimerata rata malaysia...
siapa yang xknal boon siew honda...

ade lagi 2 3 contoh yang lebih kurang...tapi aku dah lupe....maybe aku boleh mintak khidmat penulisan ahmad amirulhafiz di ruangan komen dibawah untuk dia menambah contoh2 orang yang telah berjaya tanpa mempunyai kelulusan tinggi2...

jadi moral of the story...
kita tidak perlu belajar sampai kita menjadi NERD hanya untuk berjaya,
tetapi, cara kita memanipulasi pembelajaran dan pengalaman kita itu...
jadi, jika ada peluang itu....jangan di sia sia kan....

dan last skali,
berdoa dan bertawakkal...
INSYAALLAH...






Monday, September 27, 2010

Kerrrruuukkk...

Salam...

hari nie memang meletihkan...
oleh kerana itu....
entry pom letih la...
nie post entry pom untuk membuatkan korang bertambah 1 lagi pembacaan untuk hari nie...ahaks

sorry ye atas comment2 yang pendek dan simple di blog anda daripada eik`snoName ye...
letih dah, xdan nak type banyak2....

sekian terima kasih...
may God Bless you all...
Have A Nice Day...
(^^,)

Sunday, September 26, 2010

Most Rated Recently...

Tokek...
korang kenal denagn perkataan tersebut???
mungkin ade dan mungkin tiada...
meh nak cite cikit...

Tokek ini adalah sejenis CICAK yang biasenye berkeliaran didalam rumah kita...
tapi tokek nie a berbeza banyak dengan kebiasaan cicak yang anda biase jumpe...

ini adalah kerana...tokek ini dipercayai boleh menyembuhkan HIV...
penyakit yang sebelum ini tiada ubatnya....

harga tokek seberat 300gram boleh mencecah RM10,0000...
FUHH!!!bayang kan kalo kita ade sekor...
mau xnye kite jadi kaya,,,....hahahha

Layan lagu dan Video Tokek si pembawa tuah...


video

sesuatu benda mendapat nama daripada pelbagai sudut...
dan cicak tokek nie mendapat nama maybe daripada bunyinya....

Lau Video di atas tidak menjadi...Click LINK ini yer...
sorry atas kesulitan...*kalu xde kesulitan pom, buat2 macam ade la...ahha*

Friday, September 24, 2010

Info bercampur info

Salam readers....

2 3 hari nie korang xnpk aku dgn new entry kan...
sorry...bukan kerana dek kebizian, tetapi....

first, frust liverpool kaloh dengan Man U....ahr3
xpenah nak menang liverpool, frust sungguh...xseri kaloh, tu je pandai...
dan harap Liverpool Vs Sunderland malam esok menang lah ekk....

ok...topic selain dari bola....

aku tidak mengeluarkan entry2 baru adalah disbbkan...
aku pergi ke kolej...kolej ade buat sambutan raya pada hari rabu baru nie...dan selasa malam aku dah bertolak pegi...
ppagi rabu beraya sakan dgn budak2 MMCE...
tumpang tido bilik Syed dan mim hamdi, tq krn sudi kongsi bilik dgn aku...
dan yang paling bestnye...
aku pongteng pektikel @ lebih mesra lagi...aku pnteng kije hari rabu dan khamis,...
jumaat cuti sabtu cuti...jadi 4 hari aku cuti, heppy ase....ahaks....

ok abis bab ne...
bab Info lak utk kawan2...

Lady Gaga...korang sume knal die kan....
sbnrnya lady gaga nie adalah pejuang secret society...
ia dipanggil "Illimunati"
nak cite sal illuminati nie mmg xcukup keyboard lah nak tulis...
nnt korang buleh tgk serba sedikit mengenai illuminati dlm video lady gaga...video Alejandro...

ringkasan: illuminati adalah secret society yang diasaskan oleh Yahudi...
propaganda adalah...mmemutarbelitkan akhlak org islam melalui "Mind Control"
mereka tidak menggunakan skill secara kasar, ttp melalui minda anda...
CTH: mereka membaca Al-Quran muka surat 1 hari ini, mereka kaji dan faham segala makna ayt al quran tersebut...dan esok mereka mencari cara hendak memutarbelitkan al quran dan kata mudah...mengatasi ayt al quran tersebut...
seerti...Islam kan melarang umatnya menghampiri Riba...mereka mengatasinya melalui pinjaman PTPTN...yang teraksa kita guna...

maklumat lanjut click di SINI dan SINI dan SINI blog yang banyak membongkar pasal Illuminati...di blog nie anda pandai2 la search yer...mmg perlu banyak membaca sikit, tp ini utk menyedarkan kita bahawa betapa kita dipermainkan....
banyak lagi anda boleh cari...try la...
Hint utk mencari... ILLUMINATI @ FREEMERSON @ ANTICHIRST

Video Lady GaGa

video

Monday, September 20, 2010

Hari Bersejarah...

Salam...

hari hari yang ditunggu tunggu telah tiba...
iaitu hari pengumuman pemenang bagi CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM...

dengan berdebar debar aku bace entry beliau...
sbb beliau menaip panjang jugak sebelum membagitahu nama pemenangnya...
biase la, blog die kan, ikot suke die lah...

dan pemenangnya hanya 2 org...dan dah semestinya aku bukan pemenangnya...
tp yang bestnye, NAMA AKU TERSENARAI DALAM 20 PESERTA TERBAIK...
dalam bahasa mudahnya TOP 20 lah...

tidak kusangka sangka...
walaupom tidak menang...aku cukup gembira krn, ini adalah CONTEST pertama dalam hidup aku bagi penyertaan blog nie...dah dapat top 20...

dan atas kebaikan tuan Blog Itik Kejam die memberi 18 peserta yang top 20 tadi saguhati....
mmg bermakna lah hadiah tu buat aku....macam menang loteri dah ase...ahaks...

Thank You Syira, tuan Blog ItikKejam...
buat pengetahuan korang, itikkejam nie dah xkejam dah sekarang *ItikBaikHati*...ahaks...
sorry syira ejas name blog cikit...wak gurau...hik3

sesiapa nak lihat senarai 2 pemenang dan 18 lagi pemenang saguhati sila clik LINK INI

thanks la syira...

dan last Tahniah kepada blogger yang tersenarai TOP 20 CONTEST BAJU RAYA ItikKejam

JoM...jOm...jOoM...

Salam...
setelah mengalami hari hari yang letih dan bermacam hal...
jom kite rehat sejenak di BlOg eIk`snoName nie...ahaks...

LAYAN......
sorry atas kene klick LINK INI yer...har2....

Liverpool Kalah di Man U...sedih2...

Saturday, September 18, 2010

Salam

ESOK adalah hari yang tidak ditunggu2 oleh syed ahmadi irsyad bin syed sagaf...
esok dah masuk keje balik, mesti bohsan duk kat pejabat tu...lau ade kije cikit2 tu xpe lak jgak, tp nak buat macam mana, budak prektikel je, xbanyak kije kat cini...
hanya menunggu waktu pejabat bermula dan tamat jela...



DAN REPORT PREKTIKEL TIDAK SENTUH SEDIKIT HABUK POM LAGI, paling kurang 80 muka surat dan all in english...mampusss...aduh3
dah la buku log mingguan dan slide presentation xbuat pape2 jugak lagi...
ni sume kije MALAS...hahahha..yang rajin ,lawat blog korang je...ahaks...korang xsalah, jgn risau...
tamat prektikel bulan november nie...dah 1bulan prektikel...kije2 wajib xbuat lagi..ahaks...



tp ape yang best esok adalah...
hari penentuan pemenang bagi CONTEST BAJU RAYA dari : Itik Kejam
dan
CONTEST DUIT RAYA dari : Cdiqlife.com

hope kepada sesiapa sahaja yang menyertainya redha menerima kemenangan @ kekalahan...
itulah adab bertanding....

haha...aku wase aku first kali kene reject...

Al- Fatihah buat M. Rajoli


Salam...
aku baru dapat tahu M.Rajoli iaitu pelakon Malaysia telah menghembuskan nafasnya buat kali terakhir pada 10.45 malam ini...

perginya insan yang berjiwa seni...

berita selanjutnya DI SINI....
harap berita ini tidak menimbulkan kontro versi...maklumat dari Berita Harian Online...
sbb, ade yang kate m.rajoli dah meninggal dan ade yang kate beliau sakit tenat...
dipetik setelah mendapat berita...


INGIN SELITKAN SEDIKIT GADO GADO...
bagi couple2 diluar sana yang ingin mendapatkan barangan couple2...
anda boleh melihat blog Cpuple Store...
xnak beli pom...gi tengok2 jadi doh..ahaks

Friday, September 17, 2010

Jumaat, Sabtu, Ahad....

salam...

saat berganti saat,
minit berganti minit,
jam berganti jam,
hari berganti hari...

masa terus bergerak dan bergerak dengan PANTASnya tanpa menoleh ke belakang...
kita pula masih lagi asyik dengan lamunan...masih lagi diulik dengan mood raya...

kawan kawan ku dah mula melihat tiket bas masing masing...
persiapan utk kembali ke tempat yang sepatutnya mula di ambil kira...
aku pom sama, cuma aku terlalu dekat dengan rumah, jadi tidak perlu melihat tiket, cuma melihat meter minyak moto, sama ada penuh @ kosong...walaupom aku tahu ianya sentiasa berada ditahap E *emPty*...mane xnye, pegi prektikal hari2, berulang ulang...tp elaun belum pasti, dan kemungkinan hanya CIPUT elaunnya...aduh3

sekarang dah jumaat...
esok sabtu...dah ade yang bergerak...
sabtu pagi...
sabtu malam...
ahad pagi...
ahad malam...
dan pagi Isnin terengganu kembali seperti asal...tanpa kelibat2 manusia yang berjuang di negeri orang lagi...

itulah putaran masa...3tahun dulu aku masih lagi berumur 17 tahun, masih di bangku sekolah...sekarang dah mencecah 20 tahun...

ppantas masa bergerak,tanpa menghiraukan sesiapa di atas muka bumi ini...
itulah...perjalanan semua makhluk...

Thursday, September 16, 2010

Salam Readers

kali nie aku nak merapu selain pasal keadaan suasana hari raya @pom ape2 lah yang berkaitan dengan mood raya...
sebab, kebanyakan blog2 lain dah ade sal topik nie, jadi kot2 korang dah jemu...ahaks...biar xjemu pom...huk3

nnt lah, ade mase yang molek, aku post sal gamba raye2 tahun 2010 aku lak...biar org da senyap pasal raya...tup2 aku yang keluar entry sal raya...baru gempak...kahkahkahkah...

to the main topic...

dikesempatan ini, aku just ingin tanye apekah pendapat korang sume sal CETAK ROMPAK...
xkire lah cetak rompak CD ke, lagu ke, movie ke, baju ke etc...

kebanyakkan, aku lihat dengar dan lalui, orang mmg xsuke sal cetak rompak nie...tp masih ramai hantu2 cetak rompak yang suke rompak then diorng cetak...

biase topik besar sal cetek rompak nie, tertumpu kepada...cetak CD citer dan lagu...
aku pom mmg TIDAK SETUJU ..sbb, para karyawan dah bertungkus lumus cipta satu karya seni, then senang2 je kne cetek rompak....

tp, kebanjiran lagu lagu dan movie movie di laman internet telah memudahkan para pengguna menDOWNLOAD dgn free...adakah ini cetak rompak jugak??@ cetak rompak class A??

mesti korang penah download citer @ lagu2 dekat internet kan....
haaa, kantoi...

kalo kite download kat internet, adakah ini sebahagian CETAK ROMPAK???

Wednesday, September 15, 2010

Ana Raffali...

Salam...

uhhhh, kali nie aku nak cube cite sal artis plak. boleh dikatakan ini adalah kali pertama aku post entry sal manusia yang bergelar ARTIS...pertama dalam hidup aku, tatau knap aku post sal artis kali nie, adakah aku terlalu meminati beliau???ahaks
so...bace la sikit coretan sal artis aku kpada blog aku nie...masih baru bab2 entry artis nie...harap2 lepas nie Ana Raffali kasi aku DUIT RAYA LAH......ahhaha



insan tersebut adalah Ana Raffali atau nama sebenar Ana Nur Hidayah binti Mohd Raffali
gadis berdarah melayu nie melonjak naik nama dengan lagu yang bertajuk Hujan Bunga Di Kuala Lumpur...aku sendiri juga meminati lagi ini serta video clipnya...

aku nie tidak lah seorang peminat yang FANATIK, tapi kalo sikit2 tu oke lah, just sekadar minat...
tidaklah semua tengtang beliau aku mengetahuinya, termasuklah lagunya...walaupom lagu2nya banyak aku minati, tp tidak semuanya aku kenal lagunya, dan sekarang proses aku ingin lebih mengambil tahu tengtang lagu2nya......sorry ye ana...hari hari hari raya judul lagu raya beliau...best jugak...

seperti yang aku katakan tadi, tidaklah aku mengetaui banyak tengtang beliau, tetapi malam ini beliau ade membuat fasyen show untuk MASIF 2010 di Pavilion...16 sept...sempena hari malaysia...jadi beramai2 lah kita menjayakannya...


pasti korang knal dgn Ana Raffali kan???
dan ape yang membuatkan aku meminati beliau iaitu Ana Raffali ialah, mulut beliau, aku memang suke lihat pabila beliau bercakap, menyanyi dan bila2 mulut beliau bergerak...
mulut beliau memang betul2 cute dan manje...tp ini bukan lebih2 ye, just sekadar aku meminati beliau...ahaks...

semoga Ana Raffali berjaya dengan semua kerja yang dilakukannya...insyaallah...




Ana Raffali blog here...

Tuesday, September 14, 2010

Net book...

salam...
kebanyakan blog2 telah mempamerkan gamba2 raye masing2, tapi blog aku masih sunyi dgn gamba2 raye...
nanti akan ade jugak entry sal gamba2 raye aku dan famlily....tunggu2 lah ye, walaupom xseberapa...ahaks...

nie gamba2 masih tidak di upload lagi, kes...MALAS of couse..kah3
sekarang dah 14 september 2010...ini adalah tarikh bagi birthday kawan kamcinku dari sekolah menengah sehingga sekarang...jadi di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat hari lahir YANG KE-20...hahaha....


jejaka yang bertuah itu adalah Ahmad Syafiq Muhammad, dan dah berpunya...kah3
esok, kami2 sume ingin menyambut hari lahirnya secara ala kadar...
jadualnya...mule2 main futsal kol9mlm
then pegi sambut hali lahir di kedai makan....low bajet...keh2 sorry sapik...

die juga mempunyai blog...click SAPIK...die nie ahli blogger yang baru, jadi sokong2 la die, suh aktif ket...hehehe

nie ade sikit gamba dan juge 2 blogger lain iaitu ty dan mirol

dari kiri gamba Syafiq, esyad

raya 2010

baju merah esyad, sebelah baju merah baju putih mirol, pakai kopiah syafiq besday boy dan........................................... ty yang bertudung bulat2 baju hitam...tu saje senarai blogger2 yang terdekat dengan aku...luv u all...

anda boleh click jika ingin ke blog dioorang...

dan ahli2 lain ialah engku mohd anas, hayati syed syafiq dan ustaz syed

Saturday, September 11, 2010

“CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM”

Salam readers...
mesti korang tengah sakan beraya kan...samapai ade yg xlea nak on9 sbb bizi la...internet xde la *sbb ade kat kampung* dan macam2 hal lagi...
walaupom begitu, blog2 di malaysia nie masih lagi tidak senyap @ sunyi daripada coretan2 kalian sekalian...
itulah semangat para bloggers...Thumbs up...

entry nie adaalah utk merialisasi kan impian bloger Itik Kejam...
sal contest baju raya...
walaupom gamba yang bakal dilampirkan di akhir entry tidaklah memuaskan mata2 yang melihat, namun aku tidak kire, asal aku join dan cukup syarat2 yang disediakan dah...
insyaallah..huk3

tahun nie, kedengaran dan kelihatan, majority tema colour di bolot oleh warna UNGU @ Purple...dan aku juga termasuk di dalam kalangannya...hik3 dan Ila juge tema warna Ungu...
mesti ila tengah happy beraya kan..huk3 same juge dgn blogger2 lain2nya...

nie gamba yang xseberapa...saksikanlah...





Syed Ahmad Irsyad Bin Syed Sagaf 2010

dan mengikut sayarat contest diperlukan Tag kepada 3 org bertuah, jadi aku kene penuhi.....
org itu adalah

1. Ila *sbb die tema coluor Purple jugak*
3.Ain

begitu sorry kepada name2 yang xdi tag ye...sbb ia tertakhluk kpd 3org je..lau ikotkan ramai lagi esyaad nak tag...

ok la sampai sini dulu, ade orang mari umah nie, kne gi tunjuk muke, wak sopan2, layan2...
dan akan di war warkan kepada yang ditag pula...

Link contest : Itik Kejam

Friday, September 10, 2010

10 Saat...

entry utk 10 saat sahaja nie..sorry, xdan nak tlis panjang2 bizi raye...huk3
lau jupe ke mase yang sesuai, entry baru akan di post...
kemungkinan berkenaan Contest Baju Raya...dapat daripada blog mish oura asal daripada Itik Kejam...

ok bye...

Wednesday, September 8, 2010

TromAA!!

wah3...ayt troma tu xsesuai kot, tp da xdde ayt2 yang sesuai kot, sbb mate dah ngantok ea...
kesnye mcm nie...biase la nak raye kan...mood raye sokmo la esyad nie...huk3

fuhh...baru balik bandar ea, TEMAN kawan shopping je..huhu...
dan rakyat terengganu yang duk shopping skarang nie...macam air di lautan...
ramai toi uh...
sampai nak pilih sandle poom KENA AMBIL NOMBOR...mcm yang kat bank2 tu...amik no then tunggu giliran...penuh kedai doe...

akhirnya kawanku sempat gak beli sandle diadora se...puas hati die kot...
TQ jasa motosikal EX, sbb buat kami berdua xjem...huk3

dan lagi satu...aku mood happy nie, sbb....
esok kije separuh hari...dan start cuti raya...sehingga 17/09/10...
18/09/10 Ahad masuk kije mula,.....suke...suke...suke...


Dikesempatan ini juga, aku @ dalam bahasa yang lebih sopan...Syed Ahmad Irsyad Bin Syed Sagaf OwnEr this eiksyadbologspot.com ingin mengucapkan SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi MaAf ZaHiR dAn BaTiN...ditujukan kepada ahli2 blog...ampunkan segala salah silap esyad yang telah esyad lakukan dalam keadaan sedar mahupom tidak sedar...Tq to Eyemeroll kerana telah sudi jadi model dalam kad raya esyad ea...huk3...
Model Kad...dari kiri: syed esyad sendiri dan Eyemeroll...

jemput2 lah datang ke rumah esyad...di kampung tok ku, chabang tiga, kuala terengganu darul iman...huk3

Monday, September 6, 2010

CONTEST MENANG DUIT RAYE SEHINGGA RM200...Insyaallah


Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana saya ingin menambah duit untuk membayar yuran hostel dan yuran pembelajaran saya, disebabkan oleh wang pinjaman PTPTN tidak cukup...
Banner Contest tajaan cdiqlife.com...


PTPTN siapa yang tidak kenal dengan ptptn nie...memang ia banyak membantu para pelajar malaysia mendapatkan pinjaman untuk perbelanjaan pembelajaran...
TETAPI...sistem ini adalah satu beban kepada para pelajar se
cara tidak langsung untuk jangka masa yang panjang. oleh kerana saya hanya mendapat PTPTN cukup cukup utk membayar yuran pembelajaran, hutang saya dengan pihak kolej masih lagi belum selesai...
ini kerana...conth yuran secara kasar...

Yuran pembelajaran RM14000 lebih
Yuran Asrama@ hostel Rm100 satu bulan
Tahun pembelajaran selama Dua Tahun Setengah
duit PTPTN yang saya dapat RM16000
dan....manusia mana yang tidak perlukan duit lebih???
kos perbelanjaan satu hari di kolej RM20 kebawah dan minima RM5...
nie pom dah banyak habis berjimat...
sekarang dah sem akhir dan sedang menjalani prektikel...elaun belum pasti ada...

dan saya terjumpa satu peluang yang cukup cukup memikat hati saya...sedang saya terjah2 blog kawan kwan, saya terserempak dengan CONTEST MENANG DUIT RAYE SEHINGGA RM200...
ia adalah hasil Idea dan sumbangan dari blog cdiqlife.com

sebaik sahaja saya terjumpa contest nie, saya terus membaca syarat2 yang diberikan dan terus mendaftar tanpa berlengah lengah lagi...dan sekarang saya telah siap menyelesaikan semua yang diperlukan oleh contest ini...

Doakan saya memenangi contest ini ye...
Insyaallah...Amin...

Banner yang telah disediakan oleh penaja...jika anda ingin mencuba nasib just click cdiqlife.com




Lega...

fuuhh...
baru tamat terjah blog2korang sekalian...
agak letih gak jari nie menaipdan mengomen blog3 korang...
tp nie bkn nak bersungut atau komplen...bahkan
aku cukup heppy dapat jalan2 di blog2 korang dan dihargai, walau dimana kita berada di blog nih...


mcm mcm story dah aku dapat ari nie, dari pembacaan blog je...
dan satu tabiat malas aku ialah....MEMBACA...
aku nie mmg malas nak baca2 nie, tah2 buku pelajaran...
surat kabar pom aku just bace berita sukan *pasal bola of couse*
TAPI......

......bila bahan bacaan itu datang daripada BLOG korang, walaupom dalm pembacaan aku itu ade ayt2 @ keadaan yang ak xpaham dan xreti nak komen......tiba2 aku start membaca walaupom mengalamani masalah pembacaan, dan sifat kemalasan aku menghilang begitu aja...dan mood nak menaip membuak3...


adakah ini normal????
hehe ...

Saturday, September 4, 2010

Salam Ramadhan...sambil menunggu raya...

owh...ape pendapat korang ttg hari raya dalam hidup korang???
mesti ade macam macam kan...

err...
hari nie, ak amik sedikit mase gi shopping kat bandar K.Trgnu
fuhh!!!
start hari nie Sabtu 04/09/10 - Selasa 14/09/10 Negeri mane boleh lawan kesesakan jalan dari kesesakan negeri terengganu???cube cakap...Mak ai...satu sorang naik kenderaan zaman sekarang, mane xjemnye...

abis rakyat ganu kumpul dah ganu ea, krn cuti makin bermula...
jalan kat banda ganu lak cepat Jem...waduh2, demam la sape naik kenderaan 4roda gi badar...
sal parkking satu hal dah. banyak lagi hal lain...

nasib ak penunggang motosikal Ex5 dream syang yang sejati...
dan semalam iaitu jumaat malam sabtu,ak pegi shopping bandar naik moto...
aduh3... abis ak dan seorng kawan aku basah berkuyup, kes mandi hujan...gi bandar naik moto Ex5...har3, padan muke...*BALASAN kes sebelum tu ak dan kwn ak suke ke org yang naik kereta, jalan jem dan tmpt paking penuh, naik moto boleh cilok3 je, last2 aku jugak yang basah kuyup...*

berhenti kedai makan jap, minum nescafe tarik, kes dah basah kuyup dan beku duk atas moto redah ujan...biar la basah kuyup pom masuk kedai org asal xsejuk...wakt tu jam menunjukkan kol 11.45pm...

moral of the story...jgn perlekeh kereta @ motosikal...
kerana masing2 de kelebihan dan kekuranagn...

utk contest yang aku nak join...aku sedang mengusahakannya...nnt raya aku post...
tq kpd mish oura krn sudi mengajak join cntest...

dan kepada sesiapa yang nak join contest BAJU RAYA ITIK KEJAM sila layari: @http://zhahora.blogspot.com/2010/09/contest-baju-raya-itikkejam.html

Friday, September 3, 2010

Football...

huk3...mesti yang ramai dah bosan kan dgn tajuk nie...
sorry laa...dan kali nie saje jela esyad letak tajuk bola...
nak wak TEST sket..har3

yang pastinya entry kali nie xde kaitan dgn bola...tajuk tu saje wak Gimmick, cari publisiti murahan jew...har2

tp dlm mase yang same, aku xtau gak nak tlis entry sal nape...biase aku akan jalan2 lu kat blog2 u guys, then idea mari lalu dgn serta merta...sekilas diotak...
tp heran, mlm nie xmari2 lagi, pending btl la otak mlm nie...ke kes buke d makn banyak sgt...

tp, dlm mase jalan2 dan terjah2 blog, mmg korang banyak idea nak tlis entry2 baru...korang korek dari mane idea2 ea??ke spontan je mari, tibe2 jari sudah siap menaip etry baru...huk3

kongsi gop cikit, lau sudi....kalu nak dptkan idea yang bernas perlu makan keyboard pom aku sanggup dah skrg nie...hik3...

btw...sorry lame xpost entry baru...xdan mase lor...on9 ciput mase je...jadi xde feel la nak post entry baru dan terjah2 di blog2 korang...