Monday, September 20, 2010

Hari Bersejarah...

Salam...

hari hari yang ditunggu tunggu telah tiba...
iaitu hari pengumuman pemenang bagi CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM...

dengan berdebar debar aku bace entry beliau...
sbb beliau menaip panjang jugak sebelum membagitahu nama pemenangnya...
biase la, blog die kan, ikot suke die lah...

dan pemenangnya hanya 2 org...dan dah semestinya aku bukan pemenangnya...
tp yang bestnye, NAMA AKU TERSENARAI DALAM 20 PESERTA TERBAIK...
dalam bahasa mudahnya TOP 20 lah...

tidak kusangka sangka...
walaupom tidak menang...aku cukup gembira krn, ini adalah CONTEST pertama dalam hidup aku bagi penyertaan blog nie...dah dapat top 20...

dan atas kebaikan tuan Blog Itik Kejam die memberi 18 peserta yang top 20 tadi saguhati....
mmg bermakna lah hadiah tu buat aku....macam menang loteri dah ase...ahaks...

Thank You Syira, tuan Blog ItikKejam...
buat pengetahuan korang, itikkejam nie dah xkejam dah sekarang *ItikBaikHati*...ahaks...
sorry syira ejas name blog cikit...wak gurau...hik3

sesiapa nak lihat senarai 2 pemenang dan 18 lagi pemenang saguhati sila clik LINK INI

thanks la syira...

dan last Tahniah kepada blogger yang tersenarai TOP 20 CONTEST BAJU RAYA ItikKejam

8 comments:

Syida Shukor said...

wahhhh tahniah ! hihi

syahira ariff said...

wooww!
dpt hadiah saguhati aper?

ainz said...

tahniah,esyad! :)

HonEyBuNNy said...

tahniah esyad....;-)

soffea said...

wow. congrats ya ;) hihi,

dLa said...

tahniahh tahniahhh!

Amni said...

wahhhhhh... rugi saya tak join.. huhu...

eik`S noName said...

To You All...Thanks a lot yaeh....
adiah saguhatinya belum dapat lagi...nnt2 dapat la...ahaks