Monday, September 6, 2010

Lega...

fuuhh...
baru tamat terjah blog2korang sekalian...
agak letih gak jari nie menaipdan mengomen blog3 korang...
tp nie bkn nak bersungut atau komplen...bahkan
aku cukup heppy dapat jalan2 di blog2 korang dan dihargai, walau dimana kita berada di blog nih...


mcm mcm story dah aku dapat ari nie, dari pembacaan blog je...
dan satu tabiat malas aku ialah....MEMBACA...
aku nie mmg malas nak baca2 nie, tah2 buku pelajaran...
surat kabar pom aku just bace berita sukan *pasal bola of couse*
TAPI......

......bila bahan bacaan itu datang daripada BLOG korang, walaupom dalm pembacaan aku itu ade ayt2 @ keadaan yang ak xpaham dan xreti nak komen......tiba2 aku start membaca walaupom mengalamani masalah pembacaan, dan sifat kemalasan aku menghilang begitu aja...dan mood nak menaip membuak3...


adakah ini normal????
hehe ...

8 comments:

My MiRa said...

itu normal esyad...hehehe thanks jadi tukang coment setia blog mira...:)

iRfan Johan said...

hehe...itu la seorg blogger!!!

dLa said...

esyadddddd! huhu

ainz said...

Membaca bleh menambahkan ilmu,esyad..kalo tak membace,cane nk belajar ilmu baru,tul x?jadikan membace tu budaye,k..? :)

Eifa Zuhaira said...

normal sgt esyad..hehe :))

eik`S noName said...

Mira: huk3...always setia dgn blog mira..

Irfan Johan: yes that`s right

Dla: yea dla.......

ain: hoh...ayt mcm PM dah..hehe, tq2

eifa: normal ea...ok2 hua3
tQ2

Mr Noble said...

bagus la camtu, baru la blogwalker tegar :p

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said...

ye..mmg agk n0rmal..
huhu

shantek blog ;)