Wednesday, September 15, 2010

Ana Raffali...

Salam...

uhhhh, kali nie aku nak cube cite sal artis plak. boleh dikatakan ini adalah kali pertama aku post entry sal manusia yang bergelar ARTIS...pertama dalam hidup aku, tatau knap aku post sal artis kali nie, adakah aku terlalu meminati beliau???ahaks
so...bace la sikit coretan sal artis aku kpada blog aku nie...masih baru bab2 entry artis nie...harap2 lepas nie Ana Raffali kasi aku DUIT RAYA LAH......ahhaha



insan tersebut adalah Ana Raffali atau nama sebenar Ana Nur Hidayah binti Mohd Raffali
gadis berdarah melayu nie melonjak naik nama dengan lagu yang bertajuk Hujan Bunga Di Kuala Lumpur...aku sendiri juga meminati lagi ini serta video clipnya...

aku nie tidak lah seorang peminat yang FANATIK, tapi kalo sikit2 tu oke lah, just sekadar minat...
tidaklah semua tengtang beliau aku mengetahuinya, termasuklah lagunya...walaupom lagu2nya banyak aku minati, tp tidak semuanya aku kenal lagunya, dan sekarang proses aku ingin lebih mengambil tahu tengtang lagu2nya......sorry ye ana...hari hari hari raya judul lagu raya beliau...best jugak...

seperti yang aku katakan tadi, tidaklah aku mengetaui banyak tengtang beliau, tetapi malam ini beliau ade membuat fasyen show untuk MASIF 2010 di Pavilion...16 sept...sempena hari malaysia...jadi beramai2 lah kita menjayakannya...


pasti korang knal dgn Ana Raffali kan???
dan ape yang membuatkan aku meminati beliau iaitu Ana Raffali ialah, mulut beliau, aku memang suke lihat pabila beliau bercakap, menyanyi dan bila2 mulut beliau bergerak...
mulut beliau memang betul2 cute dan manje...tp ini bukan lebih2 ye, just sekadar aku meminati beliau...ahaks...

semoga Ana Raffali berjaya dengan semua kerja yang dilakukannya...insyaallah...




Ana Raffali blog here...

15 comments:

Amni said...

saya jeles sebab dia boleh men gitar dengan baik.. huhu...

eyemeroll said...

anna raffali? keh3x.

Mr Noble said...

tentang & tengtang
jgn mara aa :p

eik`S noName said...

Amni: ana mmg pandai main guitar...mr amirul pom pandai kan...huk3

mirol: knapakah dgn anda??

Mr.Noble: dan & dan..xmarh lah

ainz said...

cool + cute + berbakat..hee..tu je pendapat ain.. ;p

eik`S noName said...

mmg btol pom pendapat ain

ciK LyndaWawa igUana said...

minat ana rafali?hehehehe

Syafix said...

ana raffali?? ala, kwn kecik ak. slalu main biola skali dulu2..

Shiqin said...

ni mesti sbb tgk ana raffali kat tv3 pagi tadi an...

eik`S noName said...

cik lyndawawa: of couse...kih3

syafix: doh suh la die mari raye umah aku skali...huk3

Shiqin: bkn la...mmg dah minat dari dulu lagi...bru nie die mari ganu, tp xdan nak pegi...tp td tgk gak die kat MHI..hhuu

ciK LyndaWawa igUana said...

terengganu mari ye??hehehe

eik`S noName said...

cik lyndawawa: a`ah terengganu mali

HonEyBuNNy said...

arghhh..nak main gitar jugak..hehhehe..esyad..nak kueh raya..uhuh

LiZZie LaZy said...

wah ana raffali ! kakakku ohh =P

eik`S noName said...

Ila: masih adakah kuih raya anda utk esyad??ahaks....nak2

Lizzie Lazy: oww..kakak U kew??da kasi la no telefon ana raffali ..ahaks