Saturday, September 18, 2010

Salam

ESOK adalah hari yang tidak ditunggu2 oleh syed ahmadi irsyad bin syed sagaf...
esok dah masuk keje balik, mesti bohsan duk kat pejabat tu...lau ade kije cikit2 tu xpe lak jgak, tp nak buat macam mana, budak prektikel je, xbanyak kije kat cini...
hanya menunggu waktu pejabat bermula dan tamat jela...



DAN REPORT PREKTIKEL TIDAK SENTUH SEDIKIT HABUK POM LAGI, paling kurang 80 muka surat dan all in english...mampusss...aduh3
dah la buku log mingguan dan slide presentation xbuat pape2 jugak lagi...
ni sume kije MALAS...hahahha..yang rajin ,lawat blog korang je...ahaks...korang xsalah, jgn risau...
tamat prektikel bulan november nie...dah 1bulan prektikel...kije2 wajib xbuat lagi..ahaks...



tp ape yang best esok adalah...
hari penentuan pemenang bagi CONTEST BAJU RAYA dari : Itik Kejam
dan
CONTEST DUIT RAYA dari : Cdiqlife.com

hope kepada sesiapa sahaja yang menyertainya redha menerima kemenangan @ kekalahan...
itulah adab bertanding....

haha...aku wase aku first kali kene reject...

9 comments:

eyemeroll said...

Kalau menang jangan lupa share. Aku support ning!

Ira Iraie (軽快) said...

Jgn malas2 ye dik~ Siapkan keja tu dulu... :D

ainz said...

Dulu time ain praktikal,cmtu gak..xbyk sgt keje..tggu waktu balik je..kalo xde kje tu,buat repot..siapkan log book..skrg mmg all in english..mane ade bm lg,dik..hehe..

Gudluck utk kontest itikkejam tu..ain pn tak rse bleh menang..saje2 je masuk..xde kje..hik3..

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat bekeje balik...

bile nak kawen??
JAP LAGI!!!!!!!
hahaha

HonEyBuNNy said...

sedap sungguh nama esyad..mmg nama arab sungguh neh...hehhehe...cepat2 siapkan kerja....cikgu marah nti..hahhah..ila xjoin pn baju raya...xdk mood sgt raya neh...gmbr pn xtgkp sgt lor..uwawaw

eik`S noName said...

mirol: bereh, no hal

Ira Iraie: huk3,...tq2...baru nak start buat nie...

Ain: huk2...yess i know it...saje wat gempak ayt..haha

same to you...esyad masuk pom suke suke je..

Cik Lyndawawa: Tq2...owh kejap lagi ekk...ok2 nak jadi pengapit leh>??hahah

Ila: Tq atas pujian..huk3
ila tlg buatkan sikit lar..ahaks...
owh, xde mood ekk...xpe3, no hal lah

Syida Shukor said...

i pun tak siap assignment lagi ! =='

senandung semalam said...

bese la tue...
tp ttp kne siapkan...
students r born to be suffered

eik`S noName said...

syida: huk2...chaiyok2

senandung semalam...of couse...i know it...