Sunday, August 29, 2010

Selamat menaip di blog...

Salam daku ucapkan kepada readers sekalian kerana tidak jemu2 mengunjungi dan meninggalkan komen yang bernas dan TIDAK BERNAS*kih3, gurau je*...

sebenarnya, aku telah memperolehi pelbagai info, kisah, pengalaman dll lagi daripada penulis2 blog yang lain....
ada yang emo, ada yang heppy, ada yang sedih, ada yang xtau ape2 dan macam2 lagi la...itu semua la yang membuatkan hari hari ku begitu gembira dengan pembacaan blog...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hah!!!!
nampak cam matang je ayt2 kat atas tu kan...
kih3 nie sume kes idea di kepala tengah TIDAK ADA...itu je yang mampu ku keluarkan, xmacam
http://iladelarossa.blogspot.com/2010/08/jangan-tiru-aksi-ini.html....dia mengeluarkan cara kebosanan die dgn cara lain...hik3..*sorry ila*

oleh sebab itu, entry nie sampai disini saja...
dan harap2 korang masih xjemu lagi mengunjungi blog aku nie...eik`snoName...
dan kata2 ku diatas itu, danatang dari hati yang ikhlas nie...Tq readers sekalian
...wasalam...

7 comments:

ainz said...

Hehe..xde kje la tu..neway..selamat berbuka esyad..buke ape harini?ape yg special kt terengganu,yek?hurmm... ;p

HonEyBuNNy said...

hehhehe..aduuusss..malooonya...siapa la empunya blog tu kn...bosan sgt tu...ihihi...tu la esyad...bla dah bosan xtau nak buat apa kan...tp bila blogwalking best jugak...mst datang blog esyad nya...paling ila suka..esyd kenakn km sal tajuk entry tu...yg bola tu..ihihi

Eifa Zuhaira said...

mne ada jemu. best pe. hikhik :)

Mr Noble said...

aku slalu tunggu je entry terbaru dr ko. kalu ada masa aku singgah baca la ye :D

senandung semalam said...

aku bace je...

Amni said...

hehe... ni antar blog yang wajib singgah.... nampak je entri baru, teurs klik.. ekeke...

eik`S noName said...

Ain: mmg xde kije pom..kih3
lauk pauk biase je...ermm...banyak lor...xmuat nak list, mai ganu la..kih3

Ila: btl dah tu ila...ye ye je paling suka, mane ae pe2 yg special pom sini...nnt ade mase esyad knekan ila lagi..kah3

Eifa: best dari segi ape tu??kah3...malu lak ase,,,har3

Mr.Noble: owh tq for all ur sapport

Senandung Semalam: TQ2..nnt mai ganu amik duit aye ea...haha

Amni: waduh3, sampai gitu skali nor...esyad lagi la smgt, xde post baru kat blog amni pom, esyad pegi lawat...*kalo xbizi la*hik3,