Monday, August 2, 2010

hahaha...heppy...

owh, saya begitu terharu dgn kawan2 blog nie...
oleh kerana comment2 mereka di entry sebelum nie...
trimas u guys for all ur sapport

...
Report tentang prektikel...
...
owh, ari petama = lepak trus, mcm mayat hidup dah wase kat pejabat, sbb xde keje...
byg la dlm 9jam, hanya duduk atas sofa tetamu, nasib bkn esyad sorg...ade gak penawar wak cakap...haha

hari kedua = masih sama mcm ari petama, ttp dlm 4.30pm...
bos @ big boss datang dan memanggil kami betiga masuk pejabat die...
die bagi briefing ket...
lbh kurang die ckp....
kat pejabat nie xde keje ket, tp kalu kat KL syarikat kite ade kontrak 3thn utk pasang Kabel FIber Optic....

tawaran ckp lumayan, elaun lumayan....
keje 4bulan di Gombak...
kami 3org mcm dah nak trime je tawaran..just nak amik mase mikir jap...hehhehee...
wase dlm 90% da nak pegi....kikiki

9 comments:

Mr Noble said...

so pegi ke tak?

Mish Oura.. said...

pg la.. tmbh pnglamn.. heehe... luas pndgn.. :P

♥SYAFIQAH ♥ said...

pergi pergi :)

eik`S noName said...

tu ah...nnt bincang dgn 2org kwn lagi...diorg ok...ok la...lau nak gi sorg ssh gak...xlea nak survivve...hel3

senandung semalam said...

pegi2...
;)

Amni said...

pegi tau! pengalaman tu... t dah keje senang bila dah de pengalaman ni...=)

syahira ariff said...

selamat maju jaya esyad
=D
sy sokong awk pergi
=]

HonEyBuNNy said...

gombak??comingg2....heheh

eik`S noName said...

hehehe...nnt pas rayer pegi la kot...sbb nak siapkan projek cini dlu sblm raye...TQ u guys...