Friday, August 20, 2010

Juadah Ramadhan...

mesti korang cepat2 click eik`snoName kan....
xbaek tipu....
sbb npk tajuk entry sal JUADAH RAMADHAN...npk sal makanan laju je korang kan...
hais!!!kne ubah sikap tu oww...hik3

ok back tp the real topik...
nak ask something ea, nak buat kajian bulan ramadhan sikit...ala2 banci la nie
biase di bulan ramadhan, dalam area lepas solat asar - waktu berbuke korang buat ape ye???
tp jgn la jawab tgh makan, nnt kantoi la korang xpuasa...hik3

jawab je dgn ape yang biase korang buat petang2 disepanjang bulan ramadhan...
sama ada gi bazar, memasak, tido, lepak, buat hal, main miss koll org @ ape2 aje...
sape keluar dgn jawapan yang paling best, die akan dapat berbuke puase bila...................................................................................................


azan magrib berkumandan nnt...hik3


*Tunggu soalan esok lak ea, lau xde aral melingtang(^^,)*
tq for the answer yea...hik3
slamat berbuke puasa...

10 comments:

senandung semalam said...

macam2 aku wat..
hahahhaa

HonEyBuNNy said...

hehehheh..bulan puasa neh..ila banyak malas ooooo...dah la kelas pulak asyik xdk je..on9 je la + tido...ngeh3...

HonEyBuNNy said...

hehehheh..bulan puasa neh..ila banyak malas ooooo...dah la kelas pulak asyik xdk je..on9 je la + tido...ngeh3...

Amni said...

tak tipu! memang klik cepat sebab eik ada entri baru. bukan sebab pasal tajuk.. wahaha... saya kat office buat kerja.. takde bazaar kat sini.. huhu...

syahira ariff said...

sblm tunggu bukak pocer,sy tgk sinetron cinta kirana dkt astro.hek3

Mr Noble said...

lepas beli makanan di bazar, lepak2 je sambil blogwalking

Hamzah Ian said...

nayahaha.. aku tak tau buat pe

ainz said...

Buat persiapan berbuka..maklumlah dok ngn family,kan..n kadang2 blogwalking..chat dengan mmber2..

eik`S noName said...

Senandung semalam: mcm2 ape tu...ke makan je???hahaha

Ila: owww...best sgt jadual ila bln pose..hik3, xgi bazar keh???huhu

Amni: wah3 nie dah masuk tisu yang ke 5 dah esyad gune nie, sbb terharu dgn kata2 amni...huhu...ala ciannye amni...amni ajak ur hubby mai ganu, biar esyad ajak pi bazar...tp amni blanje...hik3

Syahira: mcm esyad gak ea...tgk tv sblm buke pose, kol 7pm upin ipin tv9..haha...eh syahira, sblm buke pose???bkn ke xpose...hahaa...peace

mr.noble: owh, dan lagi BW...bagos2 nice rutin..(^^,)

Hamzah: main mercun laa...kih3

Ain: owh, rajin ke terpakse oww??hik3
sediakn utk buke pose la bgs..huhuhu, anak misali ket...

syahira ariff said...

eh hari ni owg da start pocer
hehehehe