Friday, August 13, 2010

Award dari Yardeh Jiwang n Kembang Perawan...


Salam Ramadhan al-mubarak...dah seminggu aku xberblogging asenye, dek kerana pektikel punye pasal lah...
nak kate bizi bkn bizi...tp letih dan malas...hek2
dah blik dari pejbt kol 5....rehat2 dah magrib...mlm lak, blik mesjid utk bln pose 10.30...
jadi letih n malas dah....fb pom hanye buke u
tk wie ikan fishville makan je...hek3

then, lpas balik je solat jumaat, aku terus tuju ke tampat yang memblehkan aku berblogging...har3

Tq u guys.....

nie award dari amni....

1. Thanks and link the person that tagged you


me Kaseh lah Amni....dah bagi esyad award nie...so so nice...huk3



2.Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic

owh...mari mikir nok letok sape....sbb ramai blog yg ak ase fantastik lor...

tp nak buat cam ne award nie suh pilih 15 je....jadi aku terpakse la....

1. http://narcissafelton.blogspot.com/

2. http://iladelarossa.blogspot.com/

3. http://nurrulisha91.blogspot.com/

4. http://narcissafelton.blogspot.com/

5. http://amirahhussin87.blogspot.com/

6. http://munchiko-munchike.blogspot.com/

7. http://zhahora.blogspot.com/

8. Mr. Noble

9. http://anifazuhaira.blogspot.com/

10. http://comeykiut.blogspot.com/

11. http://dlashortie.blogspot.com/

12. http://jaguhhati.blogspot.com/

13. http://ezzatyberdarah.blogspot.com/

14. http://eyemerolle.blogspot.com/

15. http://abidkamaz.blogspot.com/


3. Contact that blogs and let them know they 've been tagged

Lau rajin, ia akan dibuat la...ahahahaha


4. State 7 things about yourself

1. saya nie lelaki....har3


2. Suke on9, tp cepat bosan, sebab on9 mende same je...hek3


3. Suke dgr cite orang, dan jarang cerite sal diri sendiri kat orang...ahaks...


4. Biasa kaji sal kehidupan org....tengok macam mana manusia menjalankan kehidupan dieorg...mcm mana manusia becinta, putus cinta, masalah dalam perhubungan percintaan, jenis2 manusia, jenis2 perangai manusia...

aku kaji bkn la gune alat2 yg mahal2, tp just, dari keadaan sekeliling dan mengalami sendiri....mmg mcm mcm la jumpe....


5. Masih belajar di Multimedia college estern MMCE....amik kos dip in telecommunbication engineering dan sekarang sedang prektikel utk sem last, lpas nie leh dpt diploma...INSYAALLAH....


6. Berhasrat ingin kawin dgn jodoh yang paling sesuai... (^^,) ... xde calon lagi...ahaks...


7. Paling suke tgk tv....cite english lagi miniat....banyak sgt, xleh senarai....huk3...cite kartoon yg utk budak umur dari 2tahun hingga atas 80tahun pom tengok...asal tgk TV...hahaha


sekarang award yang ke dua...
huhu...nice award laa...huk3

Award lagi dari Nurul Ishma....
nice lol.....

1) Bagi pulak award nie kt 5 org yg korg rsa ada nilai2 persahabatan yg baik dlm dunia blogging ni.

Amni = http://mrsamirul.blogspot.com/

http://adorafiq.blogspot.com/

http://hachikolove.blogspot.com/

http://duniadinie.blogspot.com/

http://zilasweet.blogspot.com/

2) Apa nilai persahabatan pd stiap 5 org tu? war-warkn..

hoh...xde perkataan yg boleh mengtafsirkan kwn2 yang best nie

3) Sla gtaw apa perkara plg hebat + penting pernah korg buat sbg seorg shbt. Untuk kta suma jadikan panduan dan ikatan.

sentiasa disisi dikala kesukaran dan kegembiraan....dan always tlg kwn2.... (^^,)


Anda rsa entry sy yg manakah yg plg best dibaca?

entry ssemuanya yang dan dibace....

Blog yg manakah plg kerap anda singgah?

Blog yg sye follow and yang selalu hupdate n blog yang datang usha blog saya…

Blog anda sudah berapa thn terbina?

January 2009

Tag kpd 1 yg lain.


http://shazika.blogspot.com/

Blogwalking

Dimanakah anda selalu BW?

semua blog yang dan saya lawati dan kwn2 karib blog sy...

Kenapa anda suka sgt BW?

dapat tahu sal cerita2 manusia2 desekeliling dan dpt new friends...


Perasaan org yg di BW oleh anda?

kalu saya, saya heppy...dieorg same gak kot....


eiksyad :selamat berpuase semua...
hahhaahhaha...TAg ke diri sendiri....


6 comments:

Amni said...

dapat 4 award ke? seriussssss.... banyak nyer... huhuhu.... tq, t amni amek ea...

HonEyBuNNy said...

wah esyad..byknnya award..cantik2 lak tu...toche2...

Mr Noble said...

tq bro. aku pon bz dgn keje ni. igtkan bulan puasa bleh relax2, rupa2nya makin bz ada laa

ainz said...

Huhu..byknye award..mmg xterjwb la sape yg ditag tu..huhu..tahniah neway..slalu jmpe kamu di blog amni.. :)

syahira ariff said...

TIMER KASIHHH ESYADDD!!
huhuhuhuhu
nnti kalau ada masa,sy selesai tag yer
skrg nie bz sket

eik`S noName said...

Amni: tu la pasal...thanks to Bloggers sekalian la...lau x, xdapt la award2 nie...hehe

Ila: TQ2 ila, tp ila ade mase amik la award tuh..dialu2kan..

Mr. Noble: uhh, biasa lah, bz mmg xlari dari idup kita bro... (^^,)

AINZ: firstly Tq krn datang melawat disini...secondly TQ to Amni, krn beliau, blogku dikunjungai org baru...hik4
last but not ngelast Ainz, TQ dan sudi2 lah dtg lagi...(^^,)

SyahirA: uhh...u r welcome...
slmt berbuke, bersahur, berterawih dan Beribadat...