Sunday, December 12, 2010

Sesaat mengambil Masa...


Salam...

terpusing2 aku di blog kwn2...terjumpe la satu due peraduan...
tp lau bab peraduan dlm blog nie aku ase aku masih xlayak, sbb aku nie
xde komitment yang tinggi utk blog akuh nie...huhu

tp ade aku jumpe satu blog nie, SHINO namenye, die post entry sal BLOG LARIAN...
nampak macam interesting, tp aku xtau care aplikasikannya ke dlm blog aku...
jadi aku REMBAT je la, ikot suke aku...xkesah la legal ke xlegal..sbb die ade tulis (.dftr blog korg klu nk trmsk dlm list)...tp xtau caranya, sbb die xoyak pom..huhu
then aku tanye2 dapat la link kat mane nak DAFTAR...
jadi sesiapa yang nak daftat gi kat: http://bloglarian.blogspot.com/

nie banner die...




blog larian nie ade slogan tau x...huhu
slogan yer adelah:

eik`snoName suka BLOGWALKING kerana sbb bw nie leh happykan hati sya dan menambah kawan2 yang SPORTINg doe dari blog2 sekalian alam.....huhu

jadi ke xjadi sal BlogLarian nie, aku nak tag jugek ke 4 org...iaitu...

1. ty
2. miza

tambahan...baru dapt info...daftar sal blog larian nie di :
daftar dulu yer....ade dah syarat2nye disana

dan nie aku nak selitkan sikit gamba bagi ghetering baru nie....
layan yer...


ty yang suke suke dgn pasangan baiknya T

kiri: eik`snoName, Syafix...didepan: eyemeroll





6 comments:

ezzat hachiko said...

hahaha!! modal mapuh lalu!! kahkahkah! tengs btw pomot aku!! wakakakaka

sedap douh kek yee! aku nak agi!

Syafix said...

first time org promote ak.. kahkahkah~ btw, ak pn xtw ape ke bnde lagi.. nt ak updates skit2 ye eik..

ezzat hachiko said...

eik! aku dop reti nk dftar. bolok! gila aku ekg! nk dftar kt blog larian. dop reti

eik`S noName said...

ty: sabo ty, aku pom bolok gok...
mg daftar kat nie http://bloglarian.blogspot.com/

Syafix: yeke??hehe, xpe2 blajo pik...blajo...

Shino said...

jom berblagwalk dgn bloglarian rmai2...hehe...

citah bukan mazid said...

lalala..housemate no 137!hehe