Tuesday, December 28, 2010

Good Moning...

Salam...

mlm nie aku ase nak menonton movie, jadi update cikit je la, bagi memenuhi blog yang semakin kusam nieh...

ok,
rating utk cite korea n japan drama/movie
sape lagi suke???
nak list tajuk cite...ehhe
lau nak cari satu2 memang banyak tajuk, jadi bile ade list senang cket nak donload kan...ahaks

sbb aku tau, ramai peminat korea japan nieh kan???kan???
rela sengkang hidung nak tgk cite2 nie...biase 16 ep 20 ep...
yang ganas lagi, sampai ade yang sanggup beli CD wak koleksi...kan2
like kwn baek aku sorg nieh...nurul izzati ahmad namenye...so so koreaholic...kn ty kn...
(^^,)...beliau nie bab bab nie mmg ganas la...ase xsilap aku, koleksi cd die ade jgak...kn kn...
kadang2 dlm fb n blog die pom ade je ayat2 yg buat aku xpaham...dah mane xnye dalam bahase korea...*maybe die puji aku kot...ahhaha*

fhatin nur shanieza lak suke gak..ehhe...my girl saje 2 3 4 kali tgk...
cite i`m sorry i love you, cite hok die nieh promote kat aku utk tgk...

tu bahagian kwn aku yg girl...yang laki ade gak...leh tahan ramai yg paling senang aku nak wie contoh ialah mirol...hahaha...die nie lak...eh malas la nak cite sal die, just nak ucap takziah je, sbb semalam Chealsea kaloh di arsenal 3-1...haha...takziah2

rajin2 la gi jenguk blog mereka2 nih yer...hahaha


ok, sampai sini dulu, nak layan cite lak...

wslm...

12 comments:

Eifa Zuhaira said...

kenapa tjuk entry gud morning yer??? hehehe :PP

eik`S noName said...

hahaha...gimmick...
jadi dok???hahaha

Anonymous said...

~ aduaii esyad.... nme pmpn mne tu..?? huhu...
hmm sy slh sorg peminat cer korea... like....(",) ~

I'm Cee Pee..

eik`S noName said...

ehhe...knape pilih name cee pee???
huhu

eh salah seorg peminat ekk???mesti dah tgk my girl beberapa kali kan...ahaks

Anonymous said...

hehe... ade laa.... fhm2 sendri laa tuan syed...:-P..
aii mcm perli kite je...:-).. jelezz ke x ley tgk jgk..??huhu

Eifa Zuhaira said...

mmg jd molek ah...hehe :P

eik`S noName said...

eh...esyad tgk da la...keh3

eifa: hehe...nnt esyad nak wak gimmick lagi...ahaks

ciK LyndaWawa igUana said...

food afternoon..huhu..
sorang je kene tag?huhuhu

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..
ambik ..
eja good pun tak reti dah..

eik`S noName said...

ciklindawawa: FOOD NIGHT...hahaha

ezzat hachiko said...

wayaaaaaaaaaaa~~~ ur entry made me hot flush la~~ kekekekke

terharu dow~~ hahahah~ cat pon sude pinjam cd aku bnyak2! kekeke

ezzat hachiko said...

weey~~~ wrong laa. I'm japanholicc maa~~ kekek. korea more to singer, group girl. kekkeke~