Saturday, December 25, 2010

GOJESH IN ORANGE CONTEST !!!

CONTEST INFO DI: rubi zaizi punyer blog

Salam...
oke, zaman sekarang nih dah meningkat care membuat contest melalui blog...
ganas trus zaman sekarang...tu sebab aku join, sbb nak termasuk dalam org yang ganas...haha

ok lagi skali CIS dah menggeteg akuh dgn kontes baru... 2kontes 1malam...nice from her...
cpt2 aku buat entry nie, sbb nak gi tido dah...
td ingat lepah buat kontes kaca mata leh tido, tup2, CIS kasi lagi 1...

BTW TQ CIS...nak knal CIS click CI Sany time any ware...












gamba ne time konvo abg aku kat UNIMAP...2thn lepas kot...ahha...aku yg berwana oren of couse...ahaks...SLIPAR aku pom ORENGE OKE


nie plak time lepas class, nak gi makan kat kedai depan college (Multimedia College Estern)...
college aku dibawah telekom malaysia kan....cube korang tgk THEME warna college aku, ORENGE jugak OK...sumpah aku xtipu....

time nie, kwn2 duk jeles aku duk msg, sampai jalan slow macam arnab...*knape aku pilih arnab???sbb kan die kalah dgn kura2...hahaha, slow la arnab tu...*
sedap2 duk type msg, then ade yang dengki, die letak 5 beg campur yang aku punyer 1...
1. beg givi, yang digalas DIBAHU kanan *tuan beg name edy*
2. beg merah *faris*
3. tali begnye ade di tegkuk aku menghala ke belakang *safone*
4. beg perempuan *munirah*
5. beg aku yang digalas kebelakang *esyad*

ok...

sal warna kesukaan:
aku mmg suke warna Orenge dah, maybe ramai dah kwn2 aku tau...
aku ade slipar orange, aku minat air carrot susu sbb ia orange, aku minat netherland sbb negara dia orange, aku ade baju orange 4 ke 5 helai...hehe, itu hidup aku dgn orange...haha

eh xlae ke nak letak gamba orange lagi???ade lagi nie gamba...haha
dalam fb *syed esyad* ade gak letak satu album bernama
dlm tu ade gamba2 oren yg aku copy dri google...thanks to beliau...google chrome...

kne tag ke 6 org:

1. ila
3. ty *maybe die bizi*
4. mira
5. itik kejam *penah buat contest baju raya, banner warna oren*
6. iffa

tarikh tutup 14 jan 2011


special thanks to CIS sbb dah TAG esayd...



8 comments:

HonEyBuNNy said...

adehhhh..banyaknya contest...yg ritu pun ila xterjawap.....kalau ila ada baju oren...la buat eh...tq2...;-)

ezzat hachiko said...

woot woot. aku ade ke idok ntah baju oren. kekeek~ ada nanti aku wat okes

Syira ITIK KEJ♥M said...

insyaallah,,, nak kena cari gambar yg ade baju oren dulu.....

hehe

Lizzie Lazy said...

gane nk wat eik? HAHA.

ciK LyndaWawa igUana said...

oo..sayang...saye takde baju orwen.....sorry..=]barang2 oren pun takde..

eik`S noName said...

ila: xpe ila, esyad faham, tu esayd tag banyok2 tu ke ila...biar lagi bantak...haha

ty: okeh2 aku tunggu

syira: cari2...hehe

iffa: right click and DELETE...ahaks

cik linda wawa: gi la beli se..ahak

KORANG: NPK GAYANYA ESYAD DAH MENANG CONTEST NIE DALAM 70%, SBB SUMENYE ORG DLM KOMEN NIE XDE BAJU OREN...AHAHHAHAHAHAH

TQ2///

Adam Haiqal said...

adam up lagi hadiah num 2!Tiket TGV 3D!!Jom join contest!

dtg ke blog Adam ntuk keterangan lebih jelas lg nyata!:)

princess hanna said...

awak...gudluck ye~ =)