Friday, December 17, 2010

Help me here...

Salam...

like always, i need to update my eik`snoName with new entry at least One entry per day...
Therefore now i`m trying to full filled my goal entry...
haha

starts...
semarin dan pagi tadi, aku dan syed syafiq bersungguh berJogging...
xtahu kenape..haha, maybe nak sihatkan lagi badan nie kot...
last jogging bile tah...lupe dah...xkn duk makan tido je...
kadang2 kne la jog jgak....hahaha....
sungguh molek kan...
next plan, tommorow mornig, if dosent rain
me and syafiq will jogg again..ahaha
who wants to join us...jom jom...
okey, it ends here, sorry with english spelling and grammar...

next...
sape sape leh tolong eik`snoName???
tolongnye senang ajer, iaitu...
camner nak download game RED ALERT 2??
aku tau game nie game lame dah...
aku pom dah puas maen game nie...cdnye pom aku ade...
tp cidi yer dah rosak, xlea nak install dah...
nak beli yang baru...bazir kot, tu pasal aku ask someone where to download this game, sbb lau download cite tu aku bleh gak la sikit2, tp lau game nie, xreti terus.hahaha

jadi sesiapa leh tlg, please tlg neh...
kasi linknye sudah...hehe

lastly...
selamat berjaya untuk Team Malaysia di vietnam nnt...
kekalkan kemenangan korang...
chaiyok2








8 comments:

HonEyBuNNy said...

he2..bab2 game ila xleh tolong....coz xminat men game..hahhah...esyad, thanks atas nasihat tu..hargai sgt2.....nti ila xkta cm tu dah deh.....ngeh3....

My MiRa said...

hahaha...nak dowload game yang namanya red..red kat depan tu mira tak reti...tapi kalau nak singgah blog yang warna red mira reti la..masuk je blog mira...hu3.....wat lawak kat blog esyad :P

ciK LyndaWawa igUana said...

tulung updetkan untuk saya sekali.hehe

eik`S noName said...

ila: hehe...xpe xminat pomm..ahaks
huhu, tq2, esyad hanye kbo ape yg esyad terdaya saje... (^^,)

Mira: hehe...esyad pom xreti nak donload, tu yang tanye nie...tp lau bab gi kat blog warna RED esyad reti lah...tah2 blog mira...hehe

ciK LyndaWawa iguana: insyaallah...huhu
btw, nice blog

ciK LyndaWawa igUana said...

nanti org buat kek cheese untuk ersyad..
erm..be org tak naik2 pun...

Eifa Zuhaira said...

bab2 game ni i x tahu! hehe
hmm eifa selalu jogging ptg la esyad,,x leh join ah...ngeee :D

HonEyBuNNy said...

esyad....cepattt join blog terkemas tu.....hehehhe

Shino said...

klu siap nti, leh post game yg tgh develop 2...ade installer game 2 klu nk...nti ak upload n bg link kt cn...