Friday, December 24, 2010

Award dari...

'Create

Salam...

aku malas nak tulis entry malam nie, kes letih and xde idea tek...
tp kat shoutmix aku ade org kasi aku satu award...hahaha
dari blog CATATAN LOQMAN HAKIM...ahaks
suke suke...bukan senang nak dapat award nih....haha
hanye blogger yang TEGAR mcm aku je...hua3
ayt nak kne kutuk di org...haha

ok2...
btw tq krn kasi eik`snoName award nie....

suke berblog...


ok, nak cakap sket sal nuffnang nih...eheh
pada masa sekarang, nuffnang aku masih belum mencukupi lagi,
same lah macam kornag kan,...
jadi jom kite pakat same same click nuffnang di blog kawan kawan kite yer...
same same tolong menolong...tagline wonderpetd *kirjesame*
mmg la ayt2 aku nie nampak nak suh korang click nuffnang aku kan???
tp mmg betol pom...just ini bukan paksaan..hehe
sape xnak promote nuffnang die....
kadang kdang di blog org len ade gak pakai mende lain selain nuffnang nih...
jadi, ringan ringan tangan lah ye click utk dieorg...
bukan susah pom...hehehe


benarnye bukan nak promote sgt, cume xde idea jew...xdan mikir lagi
sbb blog eik`snoName nie always MIKIR utk tulis entry baru, xmacam blog org laen...
1hari ade 2 3 entry yang dikeluarkan...
kadang kadang, aku ade tanye jgak org2, mcm mane dieorg leh tulis entry 2 3 entry dlm 1hari.
mrk jawab, ko tulis je ape yang berlaku dalam hari2 hidup ko...gitu...

tapi aku xleh macam tu, sbb hidup aku sari sari xde perkare best2 pom berlaku...
kan kalu tulis stiap ape yang aku buat dari bgn tido sampai ke tido balik, ade je aku kne BAHANG PENYEPAK...hahaha
bosan doe...
cth perkara aku buat hari nie: bgn tido, solat, sarapan, then maen game bola (pro evolution scocer PES2011)...sampai MAGRIB...
stright dari pagi sampai magrib, xbuat mende lain...just breti makan, dan solat jeh...
haaaa, npk kan aktiviti bosan disitu...ahaks...

ok lah, td aku cakap malas nak tulis entry kn...
xde idea kan...
nie jadi banyak lah plak...NIPU btol la blog nie...
kejap cakap, malas, kejap cakap xde idea...
tup...tup...ade jugak entry baru hampeh toi eik`snoName nih...

eh btw, ade xlagi org buat entry KUTUK BLOG sendiri ea???
aku ase macam nak try lah skali...har4

esok kol 5ptg ade game futsal lak...bola aje tp xmaju2 pom...hahahahahaha

ok lah...
wslm...
chow chin chow....



6 comments:

Eifa Zuhaira said...

tu je ke entry nye esyad??

eik`S noName said...

eh...mase eifa bace tu, xsiap lagi lah entry...ahaks...bace semular...hua3...paksaan nih

HonEyBuNNy said...

xpa...jnji hupdate kan....cm ila bapa hari dah xhudate...uwawwaw

Eifa Zuhaira said...

la ye ker...patut la..pelik gk..dh baca dh..hehe. eifa pun dpt award tuh..x buat agi..ngeee :P

ciK LyndaWawa igUana said...

wa..dapat awrd..teng..teng..teng..

eik`S noName said...

ila: ehhe...tp ila bizi kan...kn...

eifa: ehhe...laju sgt eifa ekpom...sek 24jam on9 blog..ahks

cik lindawawa: yer awrad...suke suki