Sunday, December 19, 2010

Kontest Blog Terkemas

Link kepada blog kontest punya entry: Kontest Blog Terkemas


Salam...
sedang sedang aku berjalan jalan diblog blogger yang TEGAR...aku ternampak Kontest Blog Terkemas nie di blog Ila...

eh, tibe tibe nampak menarik jew kontest nie, walaupon syarat2 nak masuk nie aku xlayak...
knape aku xlayak>???
sbbnya, name pom KONTEST BLOG TERKEMAS...
blog akuh nie manelah PENAH KEMAS, selalu berserabut dan tidak cool and entry2 pom tidak menarik...
haha

tapi aku join jugak kontest nie...sebab nak cube try test nasib...
manelah tahu ade luck kat sini...xsaje saje DAPAT HADIAH MISTERI...ahaks
INSYAALLAH...

syarat nak join kontest nie adalah teramat simple...
just,
1. letak BANNER yang terpapar diatas...
2. buat entry bertajuk Kontest Blog Terkemas...
3. follow blog beliau atau tidak follow *tidak ade paksaan, tp aku follow jew*...
4. TAG kepada 3 org rakan...
5. letak link entry ini dalam komen kat blog beliau...
6. tunggu nasib kita setelah kita berusaha...
7. Insyaallah dapat...amin...

just semudah 1 2 3 4 5 6 7...

dan last skali aku ingin memenuhi syarat kontest, iaitu tag kepada TIGA org only...
jadi aku terpaksa pilih 3 org...org tersebut adalah seperti berikut...

1. itikkejam...
2. eifa...

aku tag itik kejam sebab, blog beliau TIDAK KEMAS...hehe *gurau je..*
aku tag eifa sebab, blog beliau mempamerkan sesuatu yang best *lagunya, aku minat*...hehe
aku tag blog ai hachiko sebab, blog beliau aku minat bacenye, dan beliau my best freind...*support her dlm contest dlm blog nie, beliau smagat lau ade contest2 nie...hehe*

ok, sampai disini dahulu...
harap kepada yang join kontest nie dan contestang yang BERTUAH akan menang, INSYAALLAH...
doa2 kan lah kami semuaya...hehe

nak bodek tuan punyer blog kontest nie, mesti beliau xmakan bodekkan kan...hehe
jadi just usehe dan bertawakkal sahaja...

BANNER UNTUK MEMERIAHKAN LAGI ADE DISIBEBAR SEBELAH KANAN ATAS...TQ

wasalm...




10 comments:

Johari Hamzah said...

wah.. agak2 aku masuk ok dop?? :)

eik`S noName said...

mu jgn masuk jjoe...nnt kontestang lain kalah nnt..haha

Eifa Zuhaira said...

done :)

HonEyBuNNy said...

akhirnya join jugak.......;-)

eik`S noName said...

eifa: good luck to you n to mee..ahaks

Ila: hehehe...sbb ila la esyad join..ahaks

Azila Aini said...

blog cik zila ?

ciK LyndaWawa igUana said...

saya tidak kena tag...

eik`S noName said...

azila aini: knpe dgn blog cik zila??xkne tag deh???terpakse pilih 3 antare sume je

ciklindawawa: sorry, syarat tag ke 3 org jah...nnt len kali esyad tag ciklindawawa deh...deh

luna Q jimat said...

hye..gudluck eh..salam ziarah dr bloglarian.. :)

Miza Yusof said...

good luck esyad :)