Tuesday, December 21, 2010

Hmmm....

Salam.

Baru nak tulis new entry, tp mulut mengeluarkan bunyi yang berbunyi (hrmmm).
itu tandenye, otak sedang diperah bagi mengeluarkan idea idea yang boleh ditatap, ditelan, dibaca, dan dikutuk oleh para para penulis yang tidak diiktiraf dari blog blog lainnya...termasuk jugak blog eik`snoName...

Sedang berfikir...
idea tidak keluar keluar sebabnya, petang tadi dah dapat idea, jadi ingat malam nie nak menaip lah...tp ini hasilnya.LUPA

sebetulnya aku dah lupa ape topik yang ingin ku keluarkan pada petang tadi, aku hanya manusia biase...kih3


ok3...
gini, aku cite sal satu perangai buruk aku lah...

aku, biasenye malam malam aku akan on9
xkire lah fb ke, tagged ke, ym ker dan lain lain...
then selepas aku melakukan ini semua, kadang kadang aku akan bermsg dengan menggunakan hp sony C510 jenis nie, sila click untuk melihat....

then pabila jew aku off my laptop, aku akan bermsg diatas katil...
selang beberapa minit, walaupon sedang hangat bermsg..
aku akan senyap...
mesej xbalas...

ape dah berlaku pada aku????????
aku tertidor dengan tidak sengaja..
perkara nie bukan jarang jarang berlaku, tapi memang selalu berlaku...
tengah khusyuk khusyuk bermesej, tibe tibe senyap.....
wah malu betoi, memang tabiat gni aku tidak reti nak atasinye...
walaupon aku dah cuba TIDAK sedaya upaya...hehe
hok lebih teruk lagi...kalu sape sape yang bermsej dgn aku, tibe tibe dpt perkataan yang pelik pelik yang tidak boleh dibaca...mase tuh, aku dah MAMAI sedang menaip msg....
ahaha

tu la kije yang memalukan time msg mase atas katil aku...
msg je atas katil...2 3 minit lepas tu..aku kecundang...
hehe...btoi kn fhtn...??ehhe

8 comments:

Eifa Zuhaira said...

wahhh dasyat giler esyad mamai..hehehe :P

ezzat hachiko said...

haha. same with me. got same habit. pastuh keluar bahasa alien. ^^

Cik Iylia Syafiqah said...

dik! CIS bg topic.ciri2 gadis idaman anda!
mayB rmai gurls out there nak tahu!
hehehhehehe :)

eik`S noName said...

eifa: tu la pasal...eifa xtgk agi esyad msg time mamai..bahaye giler ayt2nye...haha, kalah equation calculus

ty: hehehe...mg pom same ke???ade kesamaan kite nih..haha

cis: hehehe...nice topic tu..hehe
nnt jadi kontroversi lok...haha
sape la nok bace cite tu..keh2

Cik Iylia Syafiqah said...

eisyad!! surely ade bloggers baca!
cuma jgn buat mcm essay la!nti boring!hheheheee..

at least,1 day ble da jpe gurl yg betol2 u terpikat,boleh jdkan entry tu sbgai check list! hahahaa..
idea gila :)

HonEyBuNNy said...

hurm......ore laki...sokmo gitu.....geram tau......majok2...hahhahha..kanda pn sokmo gtu...jumpa katil msg tah ke mana...huhhu

ciK LyndaWawa igUana said...

tulis atas katil le best...
huhuhu..
leh berangan sekali..huhuhu

eik`S noName said...

CIS: hehehe...mmg idea giler, tp ok jgak tuh..hehe
nnt lah ade mood romantik, esyad tulis la...ahaks

ila: ehhe...sian ke kanda tu...die xsengaja tuh..ahaks

cik lindawawa: mmg la best, tp sampai ketiduran...buat mrh diorg yg tunggu msg jew...ahaks