Thursday, January 6, 2011

Update...

Salam...

2 3 hari nie aku xdan nak berblogging lagi...bizi ket kot...ehehe
tp, aku sempat belaja adobe pgotoshop cs5 di utube...
aku blaja care2 wak Banner macam maner...
payah gak aku blaja nie, sbb kne cari satu satu...
jadi usehe punyer usehe...akhirnya, jadi la banner utk Blog eik`snoName buat kali pertama aku gune adobe photoshop...ehehhee
nie die banner ciptaan aku, tp xla gempak macam korang buat tu....
for the first time...kalu rajin...aku buat lagi utk second time...kah3



tp...jadinye aku buat sedikit tidak lebar ke kiri dan kanan...
jadi bile aku pakai dekat tempat banner blog aku, xbrape kemas la nampaknye...tp nak buat mcam maner lagi, aku dah malas nak ejas...aku gune bile siap je...hahahaha
nasib laaa...blog aku kan....



da masuk 4hari aku bekerja di Keju - Tie Sdn. Bhd.
sekarang pekerjaanku begitu kamcin sekali...tetapi se je...tido dlm aircond sokmo...jadi, selsema, sakit tekok dan dihydrasi la aku...
bibir pom kering je....minum air pom xcukup....wawawawawa....
dugaan....

ok la...salam...sehingga berjumpa lagi...

eik`snoName...



10 comments:

Eifa Zuhaira said...

cantik banner tu!!! pndai esyad edit!! hehe =)
take care ye!!

Johari Hamzah said...

huhu.. :)
keep it up frenz.. :)

Syed™Steady said...

hurm...ok2, tp size x kna...
sblm edit bt banner tkr die pnye size, pixel ke, cm ke, inch ke.....:D

eik`S noName said...

eifa: tq2...hehe
xcantik mane pom...tahap OK je tu....

joe: ehehe, nok blajo ngan mu, mu bizi 90jam sokmo...

ju: tau doh...tp malah oh nok edit...haha

cikShomel said...

buat kan kt sye sebijik banner! hehe

HonEyBuNNy said...

nice...minum air byk2 tau..take cre..

eiysya zasya's said...

lawa.. header blog saya biasa2 je.. tak reti guna photoshop.. huhu~


btw, saya tag kamu.. =D
award comey lotey untuk kawan-kawan aje..

asma putriey said...

mantoopP ! :D

eik`S noName said...

cik shomel: hehe...siap kasi tempahan lagi tuu...terharu2

ila; tq2 for the concern

eiysya: comel pe, banner awk...
btw tq2 for da tag

asma: tq2...for the word mantop

My MiRa said...

cantik la esyad...nice try...:) teruskan usaha ...