Sunday, January 2, 2011

5 minit...

Salam...
ini entry last day aku di terengganu.
ini kerana mlm nie aku naek bas pada 02/01/11 11pm...menuju ke KL

aku start kije sane sementara menunggu hari graduasi aku pada bulan 8 nnt.
aku leh kerja sini sbb, dulu time blaja, aku prektikel kat syarikat nie jugak...hehe

name syarikat aku bekerja:
Syarikat Keju - Tie Sdn Bhd
Taman Sri Gombak, Batu Caves...

syarikat nie menjalankan kerja kerja kontraktor class B
syarikat kire dibawah Telekom Malaysia laa
memasang kabel talefon....
dan seterusnya, dari tiang talefon ke rumah tu, awok2 laen lak sambung, sek telekom lak...
aku just pasang kabel tepi jalan ke tiang telefon...

tp, kerja yang bakal aku buat nnt bukanlah pasang kabel...
tp kerja kerja pejabat...like:
1. lukis plan kerja
2. buat surat oder barang
3. buat claim duit
and bla bla...kire kerja jabat la...

cable: fiber optic dan cooper

wslm...


7 comments:

ezzat hachiko said...

tc there! ^^
mesti selalu lepak dengan anas n milo pasne? heheh

Eifa Zuhaira said...

take care esyad!! buat keje elok2!! hehe =)

misz sheyla said...

Huaaa...sonok keje jabat..kehkehkeh..
meh r join eik..nak jadi pemenang kene kipas tuan tanah lebih2..hahahahaha

eyemeroll said...

Giler ah. ik jadi sek gombok!

HonEyBuNNy said...

good luck esyad....;-)

ciK LyndaWawa igUana said...

saya suka lukis pelan jugak.huhu

eik`S noName said...

ty: tq2, harap2nye...haha. milo kan bizi sokmo....se lagi, die da ade bunge yg nak kuar di s.alam...haha

eifa: tq2...mai kl oyak la...haha

misz sheyla: harap2nye..ehhe, ok2...try2, kne gi beli kipas lu..haha

milo: mmg giler ah, tp hok giler lagi, leh ke dok au nok ajop mu kuor...haaha, ade bunge lening kan...xdok bunge pom payoh doh

ila: tq2...to ila too...

ciklindawawa: suke yer...meh tlg esyad disini ea...haha