Saturday, January 1, 2011

Evolusi tercipta kerana pergerakan masa...

Salam...

wah, nampak macam berwawasan tinggi je kan tajuk entry tuh...
idea entry nie mari selepas gi lawat blog2 korang sume la...kire spontan mari ...ahaks
thanks to blog korang krn menjana idea hamba, pacar hina ini...

ok...
secara majoriti besar, semua blogger dan manusia sekalian alam sedang bercakap sal kenangan tahun 2010, dan kenangan YANG BAKAL DICIPTA utk tahun 2011...

secara rasminya aku membuat entry pertama pada: 01/01/11, masa 01.04am...sabtu...
eik`snoName telah melabuhkan kakinya utk tahun 2010...

setelah kajian aku buat tengtang entry 2010/2011 nie, aku dapati tidak ade sorg lagi pun, tulis entry sal 2010/2011 didalam SHOUTMIX dieorg...
sumenye tulis kat ruangan entry je...

leh xlau aku nak buat entry sal new year nieh dalam SHOTMIX aku???
hehehe
xpenah dibuat org lagikan....
manela tau, kot3 leh masuk sinar harian ke esok ataupun leh jadi femes macam mark zuckerberg
ke....ye x...ye x...

tibe2 aku umur 20 tahun nie yang akan mencapai 21 pada bulan febbuari nnt nie leh masuk majalah times...pecah record mark zuckerberg yang masuk majalah times pada umur 26 tahun.... buleh ork???ase2 bulehnye...haha

tulis entry comey2, then post kat shoutmix...ke wane...haha

tp...2011 nie akan jadi lembaran baru utk kita semua, jadi jgn cemarkan 2011 nie dgn nilai2 buruk...yang penting skali...
jika kita selalu tinggal solat tahun sebelum ini, sila penuhkan pada 2011...
dan siapa yang dah penuh solatnya, sila khusyukkan lagi...
tiada solat, tiada maju hidup kita dgn *kak ba ro ka ta alif nun* bab kata dunia baru...

p/s: harap segalan contest yang aku join sebelum nie, aku boleh bolot segala hadiah kemengannya...hahahhahaha

jadi, refleksi diri dan majukan diri...haha

yang benar,
(anak buah hj fadzilah kamsah)
eik`snoName 2011...

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

yer..
awal2 lagi dah buat entry..
hehehe

SYAFIQAH / S said...

bgus bgus..like this entry :)

eik`S noName said...

cik lindawawa: ehhe,...npk kesungguhhannya kan...ahaks

syafiqah: like2...tq2

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru syed esyad...ehheheh

eik`S noName said...

to you to ila:)

Eifa Zuhaira said...

esyad jgn la nak buat pelik ye. buat entry lak kat shoutmix...mcm mne nak komen!!! ssah la!!! hehehehe :D

Annie said...

Kalau shoutmix xda had perkataan, y not. Kreatif tu hehe.