Sunday, January 9, 2011

Single Info...

Salam...

firstly...
saya ingin menyokong ANA RAFFALI - TOLONG INGATKAN AKU
aku cukup suke lagu nih...harap ana menang malam nie...
biarla penyanyi laen ade pon...nak ana raffali jgak menang...
CHAIYOK2 ANA RAFFALI....you the best....
....

2 3 hari baru nie aku menghilang tanpa update new entry kan...
itulah yang akan berlaku lagi...haha
biasela, aku sedikit bizi di tempat kije...
sabtu ahad aku telah kuar berpicnic dgn family bos..hek3
nie baru ade peluang nak berblog...jadi aku teruskan tanpa berfikir 2 kali...hek3

mlm nie aku nak pegi umah bos lak, nak tgk bola piala fa
antara Manchester United vs Liverpool fc...
hope liverpool akan menang, dengan manager baru...
Dalglish nama pengurus baru liverpool...berita lanjut di SINI

ok....
back to info...
aku terbuke dan terbaca...
mark zurkerberg pengasas facebook, akan menutup facebook seluruhnya pada 15 march ini...
jadi beliau berpesan, pada sesiapa yang nak gambar, sila amibil dulu...
dan kawan2 sila amin no phone @ ym @ tagged @ fs @ ms @ twitter @ whatever lah...
sbb beliau akan menutup ape yang dipanggil FACEBOOK...

jadi...
facebook akan terus berkubur,
ini kerana, beliau telah stress dgn pengurusan facebook yang terlampau banyak perlu diselia oleh beliau..,
beliau ingin manjalani kehidupan seperti biasa...
dan beliau juga dah jadi jutawan...
jadi, persiapkan diri anda yer, untuk ketiadaan fb nnt....
ingin baca info rasmi dari MARK ZURKERBERG???
click LINK ini

sampai disini dahulu coretan eik`snoName kali ini...
tq atas sokongan anda...
nntkn update terbaru...hehe

11 comments:

HonEyBuNNy said...

busy yer..ehheh..ala...da xdk la FB nnati kan....;-)

eik`S noName said...

tula pasal...tp nasib kite leh jumpe lagi kat blog...esyad masih leh bace lah sal ila dan kanda ila...hek3

Eifa Zuhaira said...

a'ah blog dh nk tutup dh..huhu

suka la tu ana rafalli menang!!! :D

eik`S noName said...

eifa....mane ade blog nak tutup dah...pandai2 je

ea...bkn ke FAIZAL tahir ke ape yg mng???hahaha

Eifa Zuhaira said...

ehh typing error!!! fb la! haha.
ana rafalli punya pasal nih!! hahahha :D

faizal tahir menang di hati ku!!! =P

iwan_dextrous said...

hihihi...kan dh kata ana raffali mng..

lupa lagi satu..MU pun mng..hhiihihih


Dextrous cyber life

eik`S noName said...

eifa: hahahha...typing error upenye...faizal tahir xmenang jgak mane2 pom...hek3...ana raffali je...kih3

iwan: ana raffali mmg menang sokmo dah..ahaks...
man u nape...dah la maen 11 pemain lawan dgn 10 pemain...still xlea gol...50 minit lebih tu maen dgn 11 vs 10 pemain...still xlea gol...gol penalti pom nasib je....

HonEyBuNNy said...

he3...nak kena esyad neh..mana da dinda kanda dah....ngeh3..meh la uia..lanja ila makan.ihihi

niesz said...

bnyk tul cite ek..hehe..mcmane la kalau xde fb nnti..waa...ilang la kwn2 niesz..

Lulu caldina said...

baguslah awak ni...

tahniah, ana rafali menang..

eik`S noName said...

ila: wakpe xde kanda dinda dah???
hehe...ila meh la kat sri gombak...esyad susah nak kuar2 nie...xde kendraaan...se lagi, esyad bkn knal sgt...hehehe

niesz: btol dah tu...bkn neisz je...esyad pom same jgak...

lulu caldina: hehe./..tq2...