Wednesday, January 12, 2011

TAG dari blogger2...

Salam...

fuh, today hari meletihkan bagiku,...kenape???
xpelu citelah kot, sbb da malas nak cite...lau cite pom, xmengubah ape2 kn....hik3

pusing2 keadaan kesihatan blog aku...
tibe2 aku terpandang ade di TAG oleh 2 org blogger...
iaitu...


nak kate ape lagi, mmg aku terharu lah...
tp lau nak amik 2 dua nie, mmg giler pale ah...ahahaa
nie aku duk blogging sblm makan nie, perut dah nyanyi lagi dari td....skrg lagu perancis dah...
xtau dah sampai tahap mane laparnye....huhu

mmg best la dapat ditag sampai tahap gni skali...ahaks
kire follower blog aku nie leh sampai tahap ok la jugak.....hehe
tu aku suke oww...

mane xnye, blog xmenarik...
blog tah pape....
tp ade jgak kawan2 yang sangat sapportting mari lawat....

tq all my friends...

btw2...nie die tagging daripada eiysya


The Best Follower tuh....hehe...tq2


tp macam biase la, tiap kali kne tag nie, ade je hukuman tidak rasmi kne buat...lau tak buat nnt kne SPAM lak...kah3
jadi, aku pom, penuhi la syarat2 die...ahaks

1. ucapan anda:
~ini bukan majlis ucapan la...tp kalau majils ucapan pun, aku pasti mmg ramai yg tidur nye...kn3
jadi, ucapan aku simple je....tq lah eiysya krn mentag eik`snoName nie...har3

2. berikan 4 ciri girl/boy utk dijadikan calon sehidup semati a.k.a isteri/suami:
~ mesti lah solehah (merangkumi semua selalu), baik, memahami, hormat kpd sesiapa shj (pada keadaan), eh, banyak la...name pom ciri2 calon isteri, xkn nak yg xmolek kan...

3. tips utk kekalkan dgn pasangan anda:
~ kne memahami satu sama lain...

4. pernah jumpe doa pendekat jodoh & ptus cinta???
~ hah...perlu ke???

5. kne tag ke 10 org...
~wah ramainye...nie wak aku jadi berbelah bagi ni....follower ade lebih 10 org...
hmmm...nak pilih sape yer...

- haku punyer suke *tempat aku join kontest*
-kouda *blog kreatif*
-cerita di alam maya *berkenan dgn cerita mayanya*
-dunia dinie *kwn kolej*
-hanna fauzann *blog chomel*
-miza yusof *biase pergi lepak kat sana*
-mira *blogger yang lain dari yg laen bagi eik`snoName*
-missyani *nak tag beliau*
-soseh2meaw *suke blog die*
-eifa *suke gaduh dgn die, haha*

fuh, letih3 tag ke org....haha

utk blog baizura, a.k.a cik shomel...tq krn mentag, hehe
tp lau esyad join, da kompem menang kontest blog paling chomel kemas cantik...hahaa
bkn la....nak join tu mmg nak, tp nnt kne tag org lagi, ahaks...huhu
tu malas sikit oww...hehehe
nnt lau esyad ade lagi masa esyad join yer...hehehehee...


lastly: td aku ade tag blog yang aku cakap kreatif oww...
blog beliau mmg kreatif pom, sbb blog die xmen la tlis panjang2 nie...da ramai pakai skill gitu, lau korang nak tau ape yang kreatif di blog beliau, pegi la ke KAUDAMAINFRAME...
kreatif doe....siap masuk KOSMO hari nie lagi....

aku da nak pegi makan lak nie...lpasnie nak sambung kije lak....
jadi, sudi2 la amik award nih yeh....hehehehehhehehe

wasalam....
-

10 comments:

niesz said...

hehe..jwb2..jgn x jwb..

aKu DiNie~.. said...

silapkah mata ku???

eik`S noName said...

niesz: ehhe...niesz pom amik la....xmuat da nak tag...huhu...harap amik jgak tu,,,

dini: mane ade silap...btol lah

Eifa Zuhaira said...

ape suka cari gaduh?? mmg nk kena nih! hehe :D

btw, tenkiu esyad coz always remember me! heheee :D
nnt eifa amek yer.

misz sheyla said...

mekasih tag

HonEyBuNNy said...

makan jer eh...heheh

aKu DiNie~.. said...

tq..da ambik dh..=]

eik`S noName said...

eifa: hehhe...tu la pasal...best gaduh dgn eifa....sbb eifa selalu kalah tek...hehehe

samme2 eifa

shelya: shame shame

ila: makn la...xmkn xknyang...kah4

dini...nice3

asma putriey said...

waaauuuu3 !
betol ke ni mnde yg d bce.. kna tmboh power spek r gi ni. clap dh ni.
hihi

esyad, dkpela sme dh pn award ni. tpi hargai sgt ni.. tq beri mah ikang puyu sekor samah !
*plik x pngil esyad?tahu dri ane r? haha

ciK LyndaWawa igUana said...

saya tak kena tagla..