Friday, January 14, 2011

Secret society.

Salam...

secret society pada asalnya,
sekarang dah xsecret society kot, sebab dah ramai tahu ttg secret society nie.
tapi walaupun da ramai tahu, masih org tidak dapat nak atasi secret society nie....ini disebabkan oleh, para pengasas secret society dan segala yang terlibat dlm memperjayakan ttg gagasan mereka telah melaksanakan sistem mereka dgn penuh teliti...

sama macam aku jugak, walaupon dah lama tahu, tp tetap aku xdapat berbuat apa2...
cume hanya bersuara kepada kawan kawan dan mengutuk2....

secret society ini menjalan kan gagasan WORLD NEW ORDER...
mereka menggunakan MIND CONTROL kepada manusia supaya menjadi lalai...
secret society ini dipanggil ILLUMINATI DAN FREEMESON...

mereka telah berjaya dgn jayanya membawa gagasan ini ke dalam kehidupan manusia, sampai tahap boleh dikatakan mereka telah merangcang segalanya...

tujuan mereka satu saja...ialah utk memusnahkan umat ISLAM....
dan membebaskan DAJAL...

itu sekarang nie dah ramai terpengaruh...
cth: Lady Gaga, Rihannah, Madonna and many more....

lagi cth utk di m`sia punyer...
semua yang bermula dgn nama SUNWAY...like SUNWAYLAGGON, SANWAYPIRAMID
semuanya berdasarkan secret society ini....

xpercaya???
click link tersebut....



dan anda try la check SUNWAY PIRAMID...korang tgk piramid yang besar tu...dipuncak piramid tu, ade satu jenis segi tiga yang berbeza dgn design seluruh piramid tersebut...macam ade satu lagi segitiga kecil....

P/S: sila perhatikan logo segitiga...ia melambangkan mata DAJJAL...
search lagi dlm iinternet....xkn reti on9 fb saje...nie gagasan org nak memusnahkan Islam xnak search....sbb hanya ini yang kita mampu nak buat...*hanya mengambil tahu*

cara nak search senang saje...just type ILLUMINATI, FREEMESON, XPOM LETAK LA NAME2 SAPE2 THEN TYPE ILLUMINATI cth: LADY GAGA ILLUMINATI

4 comments:

niesz said...

lady gaga niesz xsuke..hehe..

HonEyBuNNy said...

baik2...ila search skrg yer..jap2..heheh

eik`S noName said...

niesz: heheh....bagus2...huhu

ila: heheheh....cpt je ila search...har3

tiada tuan said...

tingkatkan amal ibadat kita
jadilah org islam yg sebenar2nya
bukan sekadar di kad ic
barulah boleh berdepan dgn illuminati
:)