Monday, January 3, 2011

" LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"


click utk ke tempat contest di bawah...

Salam...

ini adalah entry pertama aku ketika berada di gombak sekarang...
entry sblm ini yg bertajuk 5minit itu adalah entry sebelum bertolak ke gombak nie...

setiba di gombak, pada pukol 5.40am lebih kurang...naek teksi ke tempat tinggal aku a.k.a pejabat...

td buke blog, tgk dah ramai komment yang diluahkan...
dan salah satu dripdnya adalah daripada manusia "Haku Punyer Suke"
beliau nie suh aku join kontest beliau...
hadiahnye adalah duit rm50 kot dan topup rm20...

mule2 npk macam best...tp lepas 2 3 kali gi lawat blog beliau, makin nampak best contest tersebut...macam ade magnet je mernerik jariku menyertai kontest nie...
bukan payah pom...wak entry se, then tinggal...tup2...nnt dpt kemenangan rm50...
xsaje masuk akaun rm50...
hahhahaha

aku ade peluang nak menang nih...haha
sebabnye...akan aku terangkan selepas korang tengok gamba dibawah nie:


ia: dalam bulatan merah tu, adalah bukti aku follow beliau, walaupon gambarku agar tertimbus dek krn perkataan yang beliau edit, tp no hal, asal dah masu...jadi slalu......haha
dan gamba nie beliau tempek di sidebar dlm blog beliau...npkdah situ bukti se..hahaha
daripada 108 org follower beliau aku termasuk dalam gambo yangg beliau HINTkan...
nampak the point here??

name pom tajuk kontest " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH"
aku kire lucky dah 10% berbanding org laen, sbb gamba diatas...haha

ok...
segala terma dan syarat aku dah faham dan laksanakan...pihak kastam pom dah luluskan penyertaan aku nie...xde dah masuk dalam list SPAM...ahhaha

ok lah sampai sini dulu yer...

btw: kontest nie kene banyakkan KIPAS blog tuan tanah nie, maybe di blog beliau xde kipas kot...blog aku lak extra sikit...siap ade aircond agih...hahaha

wslm...

and good luck to me and all the contestant lainnye...
blog beliau wangi la...maybe pakai downy kot...haha, xperlu pakai perfumes...haha

9 comments:

Miza Yusof said...

GOOD LUCK esyad :)

eik`S noName said...

tq2 miza...ahaks
smagat lalu ase////hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

saya mo jugak..huhu

eik`S noName said...

buleh3...join2 cpt...hehehe

FarhanaFabulous said...

gudluck dear...following..

NUR AIN AZMAN said...

Good luck dear


jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen kt contest i join tu taw

thanks dear

:)

HonEyBuNNy said...

yer2,,,good luck..hehehe

eik`S noName said...

farhanafabulous: tq2....dear too..ahaks

nur ain azman: owh...knal2, dah penah tgk org join contest nie....ahaks...tp xde fesyen...nnt sy koment utk awk je..ahaks
ok yer dear,....ahaks

Lulu caldina said...

good luck