Saturday, January 15, 2011

New Again....

Salam...

dalam mood malas dan mood weekend...sy telah megeluakan new Banner...
still lagi dalam mood malas...
jadi bile mood malas...gni la jadinye...ahaks



kne tunggu ade lecture kasi assignment, baru leh buat banner dalam keadaan RAJIN....ahaks
nnt sy dah btol2 ade mase, dan rajin....new banner yg jadi akan dikeluakan...


satu lagi...
aku nie baru blaja adobe photoshoot...xgheti mane lagi gne...jadi pecah pale gak la nak edit....kne selia satu satu...rasenye macam buat satu system dah ase...hak3

wslm...

8 comments:

meaw said...

belajau leklok auw :D
t boleh ajau meaw lak :D

meaw said...

belajau leklok auw :D
t boleh ajau meaw lak :D

eik`S noName said...

owh...mmg niat asal dah nak ajow meaw...tu mangat ea...ngeh4

Eifa Zuhaira said...

pndai la musuh saya ni edit gmbar...nnt ajar la saye!!! ^_____^

eik`S noName said...

ehhe...buleh my enemy....keh3
no hal...simple pertolongan je tu

HonEyBuNNy said...

nice.....;-)

eik`S noName said...

thanks ila...

Johari Hamzah said...

smart2.. cuma satu jew eik.. cu mu wat lebor sket.. biar sama lebar dgn layout mu.. lawa sket.. :)