Sunday, May 30, 2010

testimoni yg telah berjaya

Testimoni Ahli

Cik Suriati, Kuala Lumpur
" Memandangkan modal ciput iaitu RM20 shj saya beranikan diri untuk sertai RM20segera. Masa terluang waktu malam saya gunakan untuk promot kat kawan2..hasilnya amat memuaskan..saya dah dapat RM500 dalam masa beberapa hari sahaja. Petuanya senang aje hantar email kat kenalan kita , letak kat face book atau masa chating dengan kawan2.

En. Saufi, Sungai Petani, Kedah
" Jom kita jana income bersama RM20segera.com. 100 komisen, taja je duit terus masuk ke akaun bank. Yang bestnya kat sini, kita dapat sms kalau ada orang join bawah kita. Tugas kita login dan aktifkan je Tak perlu ragu-ragu no hp penaja pun ada, senang untuk dihubungi"

Cikgu Wan, Perak
" Program Rm20Segera memang hebat, saya join baru 2 minggu dah dapat RM300. Saya join masa promosi dulu. Jangan takut ini program 100% komisyen, tak ada maknanya SCAM, anda rajin anda dapat duit"

En Anuar Nazir, Sentul, KL
" giler gempak program ni..mule2 ingat ragu2 gak nk masok mende ni..tapi cube la jugak sebab modal die rendah..tngok2 sehari lpas bank-in RM20 ke dlm acc bank upline..saye terime sms yang kate RM60 telah dimasokkan ke acc bank saye..lpas ni nk promosi giler2 la web saye..thankz to poad ( my upline ) coz kenalkan saye ngan RM20segera ni.

En Syah Zul, Kota Bahru, Kelantan
" dgn hnye modal serendah Rm20,sy bjye mdpt Rm300++ dlm mse 5 hari je.. mmg untung ble join system n.. ini dpt dpt mnambahkn pndaptan harian tnpa perlu bkerja...."

En Ridzuan, Seremban, Negeri Sembilan
" hanya bermodalkan rm20.00 saya dapat wang tiap-tiap hari tanpa bekerja..."

click

BUKTINYA.....
bagi yg telah berjaya...anda bila lagi...???peluang...lihat org disekeliling anda...mereka semua boleh join jika korang join dan promote dkt mereka...dlm malaysia saja bkn cikit manusia...dan pulangan mesti memuaskan...





4 comments:

syahira ariff said...

eisyad punya income berapa sekarang?

HonEyBuNNy said...

btol2...cmna esyad nya pndptn??hehhe..

eik`S noName said...

ade la cikit2...leh la wak bayar yuran Kolej...hehehe...
tp nie baru2 lagi...xlea la panggil org kaya lagi...
nak join kew>??/senang dan simple je

~teera~ said...

Ye..betul..simple je.saya dah..Mang best actually.asal kita usaha n rajin jer..Joinla korang.klik je banner2 esyad ni