Friday, May 7, 2010

Hitung...

hahaha...tu mood aku 2 3 minggu lepas...skarg nie mood dah

ARGHHH!!!!!!!!!!!!
sbbnye...
2 3 14 ribu org kwnku dah memulakan cuti yang terpaksa aku xdapat nak join...
yg berkenaan tau la knape aku xdpt nak join...

bru nie...debish...debish...debish...aku mengYENYES(ayt kne fhm) dkat diorg...
haha...
knape xnye, aku tgh sedap2 cuti (yg mmg dah selalu cuti) , diorg berhempah pulah memerah otak yg telah sedia diperah sampai kecut...Einstein pom kejut tgk care diorg memerah otak sbb nak final exam...

ramai dah yg pakat beli tiket blik umah masing2...aku lak duk packking barang nak masuk sem baru, apekejadahnye (ayt seseorg diguna pakai)...

nnt mmg BELOK la kepala, kne mengYENYES smula di diorg yg sudah lame BEKOK dgn aku, tah tah yg sorg nie, die pakai SPEK@ cermin mata...aku kne blaja ilmu kebal nie...ooommmmmm!!!

hari menghitung, yg aku xbrape nak hitung dah sampai akhirnye...
09.05.10 adalah tarikh yg xnak aku lalui...
10.05.10 daftar subjek....dan RESULT sem5...xla debar mane, tp nak mampus dah nie...
harap la dpt result yg memuaskan hati aku dah la...aku dah cukup bersyukur...
dah sem2 akhir dah nie...nnt nak pektikel lagi, mesti nak result best...hurm...

chow la...debar dtg kembali...

7 comments:

Raybond said...

sbor jew la ek... apa2 pown.. ucapkan selamat bercuti untuk aku. =)

HonEyBuNNy said...

wah..cepatnya result kuar...ngeh3...ishhh..berdebar debauuu jgk neh...hahha

sai_os7 said...

x bnda blog mu syaq...
mantapkan lagi....hehehe...
ltakla link2 download...

syahira ariff said...

oh!mengYENYES tue nyenye ekk?
mksud dia 'diperli'?
agagaggagaa
kalau bahasa kelantan maksud dia camtu laa
=]

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hehe gudlak!

eik`S noName said...

joe...slamt cuti lah utk mu...waaaaa
ila...mmg debar trus la...keh2

eik`S noName said...

sai_os7...kamik baruk blajaq,nnt baruk nak upgrade...nntik lak...hehe
syahira...btoi tu..hehehe
intan...tq2