Thursday, May 27, 2010

new world...

salam...telah lame ku xmenconteng permukaan blogku yg bhusan nie...hehe
rindu dah ke kwn2 blog yg lain...
tp nak buat mcm ner da xde mood dan kalu nak on9 tu pom kne ade mase yg sesuai...
jadi pencoretan berkurangan laa....

ok2, skrg ade topik yg best cket ea...
start 24may 2010 my college melaksanakan bulan Displin...
dlm masa 48jam...boleh dikatakan 98% pelajar dah berubah kpd keadaan displin...
kadang2 nakal gak tgknye...haha

time nak gi class je mula la berebut2 tandas, then ade yg tertinggal tu la, tinggal nie la...
ade yg gile pom ade, sbb xtau nak buat ape ...haahaha

tp bila difikir2 kn semula, bagos gak MMCE *my college* buat bulan displin ea...
da nampak perubahan yg Positif kdp pelajar dan pihak kolej sendiri...
walaupom perit buat pelajar2 sekalian, tp inilah yg dikatakan @ termasuk sekali dlm keperitan hidup @ cabaran hidup..kah3

lps nie tgk la plajr2 pakai kasut, sluar slack, tie, card matrik, rambut belah tepi,minyak rambut, beg besa, cermin mate besa dan seluar pakai atas dri pusat..hahaha

anayway...Tahniah MMCE...

4 comments:

syahira ariff said...

bulan disiplin adalah bulan yang paling mengerikan bagi saya masa dopp kat asrama dulu
ia jugak bulan kemenangan bagi geng2 skema yg bersunguh sungguh tegakkan disiplin
selamat menghadapi bulan disiplin di kolej.

XD

.............................................. said...

haha macam asrama skolah pilak ade bulan2 disiplin...tapi mmg bagus ade bulan disiplin nie....walaupun kita dh besar..tapi kadang2 disiplin kita mengalahkan budak skolah...so mmg patut kita di latih semula...nak kn suggest dkat uum nie...heheh

HonEyBuNNy said...

nak bayangkn kejap pelajar pakai cm tu...hahah..rock2...ila bila jmpa cikgu disiplin ja berdisiplin..bla cikgu xdk..km n d geng otai..ahha

eik`S noName said...

hehe...syahira...btol mengerikan...esyad sedang bertahan utk 1bln ea..haha..jadi baik kejap esyad

........................: mmg bagos pom walaupom perit cikit hehe..nnt esyad masukkan dlm mesyuarat UUM..keh3

Ila: tgh bygkan...lalala
ila same la kite..kah3