Saturday, May 29, 2010

Memang dibuktikan berjaya...

Salam kepada bloggers sekalian...
kali ini syed ahmad irsyad @ lebih dikenali sbg esyad/eiksnoName ingin memperkenalkan satu cara untuk mendapat duit dengan berjaya dan senang...

mungkin anda penah dgr ttg mlm dan sebagainya...ini lebih kurang itu gak, cume modalnya just RM20...xpercaya tidak mengapa. Mungkin anda tidak ada keyakinan, sbb sebelum ini sy tidak ada keyakinan jgak...

cth: banyak dah sy dgr ttg mlm nie...tp sy xpenah join,sbb utama duit modal banyak dan tiada keyakinan diri...

tp skrg nie hanya rm20 dan kita cari paling kurang 1org kita dah dapat modal kita balik...senang je....
insyaallah bejaya...

ini dia Link die...daftar percuma, cuma ingin jadi ahli just bank in rm 20..
.......................
......
....
..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

9 comments:

HonEyBuNNy said...

ek??cmna tu.....rajinnya esyad neh..good2..

eik`S noName said...

ye ila..esyad pom baru join...ila cume perlu bank in rm 20 ke akaun esyad...then ila promote la mane2 ila nak....kat blog ke kat fb, myspace,fs mane2 saje...

dinie said...

ssh tgn nk klik..npe ek..=p

syahira ariff said...

mcm menarik jer
eik admin dia ker?

eik`S noName said...

dinie...mmg susah, tp bila dah rasa sekali..tgn xhenti clik je...

syahira: mmg menarik pom...just daftar rm20...cari org...bila dapat 1org..dah balik modal...

esyad just pengguna..admin die org lain....
berminat ckp la...rugi xsertai...ramai yg minat join mende nie...

dinie said...

esyed dh dpt income berapa dh??agak2 leh jd jutawan x??hikhik

Anonymous said...

confirm halal ke............juz nk mdptkn kepastian...tq =))

~teera~ said...

memang bes bisnes nih..Sambil korang on9 smabil tu boleh jugak korang cari duit sikit.Jangan risau taja sorang korang dah balik modal.klik je link ats tu

HonEyBuNNy said...

ohhh..gtu eh...xpa...nti ila baca dlu k....xsempat ckit busy...hehe..ila xbca habis g semua neh...tq2.