Wednesday, July 28, 2010

Supernatural

wah..aku mmg minat cite nie lah, sbb cite nie best la..huk3
tp se je yg bahaye ttg cite nie...cite sedikit terpesong @pun banyak...

CTHnye: yg episode smlm, ade malaikat nie, die turun ke bumi dan berjumpa dgn dua beradik tu Sam dan Dean...die turun utk memusnahkan syaitan yg jahat yg bakal menghidupkan LUCIFER...*search dlm tenet lau nak tau sape lucifer*

bla...bla...bla...cite die berjalan...
last, malaikat nie bercakap dgn Dean, dan mengatakan *semua ini adalah hasil seni...die maksudkan adalah, manusia pokok pokok kehidupan didunia...dan ayah aku membuat ini semua... *
owh...so the SIRIK....jadi kesimpulannya...
malaikat tu adalah anak tuhan...tuhan itu adalah ayah die yg mencipta semua atas dunia tu...
SYIRIK kan....

jadi jaganlah kita terlalu terpengaruh dgn rancangan TV...itu semua adalah rancangan jahat israel, utk melalai kan kita...
satu lagi cite yg sesat...LIGION...try la tgk

6 comments:

Amni said...

Yey! Dah boleh2! Syabas2! Hehehe.. saya dan encik amirul juga suka cerita nii.. hihi...

Mr Noble said...

cite tahyul2 ni dah byk sgt kat tv. dah jadi trend masa kini agaknya

Cik Azieta said...

sayer pown suker tgk cter ni :D

ishma said...

ske sgt cte ni...
hensem2 pelakon ni...
hehehhe.. tp mmg cte cm bley bwk kpd syirik pun..
2 yg xbest nye..

HonEyBuNNy said...

haipppp..jangan pecaya......

eik`S noName said...

Amni: tq krn telah berjaya buat esyad ejas nie sampai amni dpt komen...huhu
kim slm ke en amirul lalu ea...huuhu, have a happy day with him..

Mr noble: tu la...tp kite jast tgk utk hiburan dah la...

Cik Azieta: like2

Ishma: haaa...nnt pakwe mrhkn, ske plakon cite nie..huhu

Ila: xpecaya la...just tgk je...huhu