Tuesday, July 13, 2010

Pendapatan Yg Masyukk


setelah lama aku berdiam tentang perniagaan ini, skrg aku mula aktif balik...
ini disebabkan aku sedikit bizi dan malas cari org..huk3

aku tidak kesah mane sbb, untung dah dpt banyak, tu aku rehat lame sikit...
hehe...
skrg aku ingin bergiat aktif semula, ini kerana selain aku dpt untung, aku juga ingin berkongsi kejayaan bersama beberapa org lagi...
peluang tidak terhad, komisen 100% dijamin...
ingin keterangan lanjut, boleh hubungu di facebook, blog dan email...di alamat irsyad_slay@yahoo.com


CLICK INI UTK MAKLUMAT LANJUT


6 comments:

syahira ariff said...

wah eisyad!
bestnyer!
dapat berapa?
kalau sibuk nak tau bleh tak? hehehe

eik`S noName said...

boleh je...hik3
utk pengetahuan sume...kita akan dpt rm20 diatas sekepala...jadi lagi ramai kita dpt cari lagi masyukk la...tu atas sorg....tp kalu ikot bulan ia akn menjadi lagi banyak la...
kalu lagi ramai...lagi best la...hi3

syahira ariff said...

eh byk nyer 20 ringgit satu kepala!

bawah eiksyad da berapa org da?

eik`S noName said...

ermm...btol tu...xla ramai mane tp puas ati la..xlea tamak2 sgt kn..huk3

HonEyBuNNy said...

eiksyad....mst banyak dah neh...tgk macam happy n puas hati ja..heheh...erm..sama la..ila pn kebizian melnda...uhuh

eik`S noName said...

bkn banyak sgt, tp bleh thn je la..huk3