Tuesday, July 27, 2010

After Tommorow...


Ape ye after tommorow???

...
owh, skrg nie perasaanku tengtang berblogging nie semakin best la..
nie disebabkan oleh jasa jasa para readers dan peminat blog eiksyadnoName...
haha, ayt prasan skali skala, biar xde peminat pom...

sebenarnya, aku nie malas ket bab bab bace neh, terutama bab sejarah, tp bila ade kwan2 di blog nie, xlepas aku membaca new entry...jadi rajin semacam jek....xtahu knape...(boleh kasi tau x???)
kwan kwan blog nie mmg menyenangkan hati lah, tah2 bile diorg mari komen2 kat blog @tinggalkan jejak *ayt biase bloggers tulis...haha*

nah amik trophy dari esyad kpd para bloggers sekalian @ sape2 je la yg mari cini...tanda trimas...


ku ingin berterima kasih kpd para rakan2 blog ku sekalian...
ayt karat kan...hehe
ok la, selamat menjamu selera...
dan relax lu jap...





last...but not least...
majoriti blog mempunyai nuffnang, jom sama2 kita pakat CLICK utk kwn2 kita...
jom...jom...jom...
tq


6 comments:

Mr Noble said...

aku blom lunch lagi ni. makanan blom sampai :p

eik`S noName said...

hhoho...gi la solat dulu..hik3

HonEyBuNNy said...

wahhh esyad....seronok eh blogging skrg..ehhe

senandung semalam said...

wjb eh ade nuffnang utk blogger..
hehehee

Mish Oura.. said...

ziarah..... :)

eik`S noName said...

ila: suke sgt2..dah addicted nie..keh2
senandung semalam: bkn wajib, tp majoriti para blogger yg ade la..huhu
Mish oura: ziarah la banyak kali lagi...hek3