Tuesday, August 23, 2011

Sejarah adalah Hari Esok...

Salam...
ingin juga ku membuat seni dikeyboard utk mencipta sebuat karangn berunsurkan
emosi, perasaan, perbuata, kelakuan, keadaan dan situasi...

tp itu semua "something" yang masih kite rasa tidak stuju @ puas hati dlm diri kite.

boleh ditolak ketepi semua nie utk dan bagi diriku la...*korank jwb sdiri utk diri sdiri ^^*
sebab dah diambang Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin

mood raya utk tahun nie adalah cukup membuak2..
knape???
20 tahun raya di terengganu...puasa dan raya...
hampir 1thn bermaustatin di Gombak, Selangor.

tp tahun nie...
dah hampir 1bulan berpuasa di negeri org, dan pengalaman BALIK KAMPUNG bakal dialamai untuk kali pertama dalam hidup...

seminggu terakhir, asik mengira hari, cukup buat hilang rindu kpd suasana tmpt asal

baru ku tahu keadaan perasaan org yg diperantauan...

hope semua umat Islam dpt beraya dgn ala kadar dan bahagia...
bagi yang diperantauan, ho ho balik kg....
jaga keselamatan diri, semoga selamat sampai ke destinasi masing2.
dan ~

~Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Dan Batin~

kata2: xsabar nak tgk update para blogger sekalian utk hari raya nanti...
skalikan dgn gambar tau kwn2 blogger... ^^

ku doakan semuanya selamat mengharungi hari hari raya sebelum sedang dan selepas...
AMIN...

Gue akan cari masa 1 2 hari nie utk terjah blog korang...cpt2 promote blog ^^

3 comments:

ainz said...

baru tau cane rase merantau,ye...dulu sy study di perlis..memang sangat jauh..sekarang ni keje kat kL..memang sangat dekat dgn melaka..so, tiap2 weekend di bulan Ramadhan ni, sy akan balik kampung..heee.. *saje buat esyad jeles* ;p

Amni said...

hahahaha.... tapi minggu masa amni datang KL rasanya ai tak balik kpg kan? =p

selamat hari raya aidilfitri eysd.. leklok balik.. hee....

t nak update tapi gambar cam tak boleh la esyad.. huhu...

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...ada2 ja esyad neh yer..

tunggu blogger2 update sesi raya lak..kueh raya..baju raya..hehe

selamat hari raya maaf andai ada salah dan silap yer..;-)