Wednesday, August 3, 2011

Salam Ramadhan...

Salam...

Alahamdulillah... *bukan sbb kenyang*
sampai dgn selamat di umah kat tmn Sri Gombak, Selangor...
selepas 3jam perjalanan dgn 4org penumpang menaiki kelisa dari K. Trg ke Gombak...
10.50am - 3.15pm...

First time nak bukak luar dari KUALA TERENGGANU..
sebelum nie, mane pernah aku berpuasa dinegeri orang,
selalunya dirumah...dan kali ini aku akan menempuh bulan penuh mulia nie di gombak dgn rakan2 ofis...

*Ramadhan Pertama Buatku Di Negeri org...*

tp apa yang paling penting dan aku xsabar....
nak balik raya kg...selepas 21 tahun, nie baru kali pertama aku dapt rase suasana balik kampung.

sbb sblm nie, belajar pom kat K.Trg je, jadi xberpeluang rasa nikmat suasana balik kg... ^^

.....
ok utk kemuskilan aku...
WordlessWednesday @ WW

seriusly aku xfaham ape itu WW,
hairan dan pelik jugak, sampai bejela jela blogger2 menggunakan entry WW nie...
ape WW nie sebenarnya???

dan sempat jugak aku bertanyakan at SB Sahabat Blogger...
dan ade yg menjawab, WW nie adalah :

kita just letak gambar yang kita suka...
biar blogger2 laennya memikirkan ttg gambar tersebut...
agak style.. ^^ *style malas menulis kan...ahaks*

begurau je...tp WW nie mmg akan memudahkan aku la utk hari hari rabu seterusnya..hehehe

k lah, hari nie aku nak pi jalan jalan dekat Bazar Tmn Sri Gombak buat pertama kalinya...
harap ia memuaskan ^^

p/s: thanks lagi kpd blogger2 yg xjemu kasi sokongan ke blog eik`snoName nie...

wslm...



8 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

ila haritu bluuur jugak...apa la WW neh....orang lain dah berhari2 wat..ila baru 2 kali..ehhe

macam2 la dunia blog neh esyad..lau tertgl mmg kita akan ketinggalan la...heheh

wah..g bazar kt gombak eh..best la..rindunya gombak..ehh

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. kite malas kot nk wat WW tu.. sebabnye, banyak bende nk diciterkan.. kekeke..

eik`S noName said...

Ila: tau xpe...esyad da ketinggalan sgt sal blog neh...wuwuw

yup...best ptg td gi...jgn jeles ila..hik3

Asyila: hehehe...org banyak cerita len sket kan...ahaks

ainz said...

uik? dah sampai gombak dah? dah dekat la kita..heee.. ;)

Amni said...

amni sedang berusaha untuk mengelak jumpa apa2 yang bernama bazaar... grrr.... tak nak membazir.. huhuhu... saving lebih penting kan.. hiks...

eik`S noName said...

ainz: ain ade kat gombak jgak ke???mane??

Amni: hehe...lau jumpe esyad nnt esyad lanje deh...ahaks... ^^

snh said...

eiks noneng letak la pic broga as a WW...xde ke??? mst de kan kan

btw -

i pon org gombak tau~~~ erk..ex sri gombak..haha..

Green Apple said...

bazar ramadhan memang best.. tp berhati2 jgn smpai membazir...semua benda nampak sedap....