Tuesday, August 2, 2011

Kehidupan mula bersinar...

Salam...

hehe, tjuk entry mcm baru dapat calon isteri je kan...ahaks
bukan la, tajuk tu bermaksudkan blog eik`snoName nie makin bersinar kembali.
trimas kepada tuan blog, sbb menghidupkan kembali blog nie...kih3
puji diri sendiri tu, iye la nop puji sape lagi kan??ahaks

sblm nie senyap n suram je, skrg dah ramai terjah blog nie

dulu, entry pom jarang2 di poskan,mane nak ade para pembacanye,
dan terjahan tuan blog kat blog blog laen pom kurang, mane org nak hargai kan.

sebenarnya aku ingin berterima kasih kepada semua blogger2 yang xjemu jemu datang melawat blog eik`snoName nie.

blog nie adalah bertaraf low skali dalam kehidupan blogger, sbbnye aku bukan pandai sgt berblog nie....

org berblog, aku nak berblog...tu je tau
tp tujuan aku berblog nie adalah same macam para blogger2 laennye, mencari ketenangan, mencari kwn2 blog yg so so BEST...dan menulis dengan sesuka hati...

xde org nak marah kan..ahaks

.....

esok, adalah perjalanan aku balik ke kuala lumpur
sungguh xpuas duduk puasa dekat umah a.k.a kg halaman nie...
xdan puas lagi, dah la bertolak pkol 10am esok...
lau tolak malam, leh gop breti2 minum air...kan best tuu..ahaks

tp thanks to Keju-Tie Sdn. Bhd...terutama Bos keju tie...
krn beliau telah meluluskan cuti awl puasa tanpa berkira mane...ahaks
xgitu bos...hehe (lpah nie wie cuti raye awl ket...bru best) hihi
*kan xpasal2 kne potong gaji* hehe

hari hari puasa akan berjalan dengan cepatnya, jadi tinggi2kanlah amalan di bulan puasa...

best gop td gi lepak bazar chabang tiga...
just air saddam hussein xdan beli td...sbb control nafsu...ahaks

wslm...
jumpe di Sri Gombak lak utk new entry...


10 comments:

Cik Rainbow :) said...

: hati-2 untuk perjalanan esok.
saya doakan awak selamat sampai ye :)

z a z a said...

selamat pusing2 1 malaysia!!

Kyra said...

tahniah blog dah kembli bersinar. :) hati2 cuti2 satu malaysia.

eik`S noName said...

cik rainbow: thanks

zaza: selamat pusing2 blog too..ahaks

kyra: cuti2 satu malaysia ke pangggil??ahaks

ILA HonEyBuNNy said...

xpa esyad...

kita semua berblog suka2 ja kan...mungkin nanti satu masa kita kena tglkn dunia blog jugak sbb dah tua..ehheh

take care perjalanan esok ya..;-)

ciK LyndaWawa igUana said...

org berblog..kita pn berblog..tak salah belajar kan..mana tahu satu hari nanti dapat jadi penulis pro..

ainz said...

same la kita..bukan reti menulis pon..saje suke merapu..huu..selamat kembali,esyad.. ;)

PS: ade air sadam husin,ke? huuu

Amni said...

take care esyad... skang rajin2 tau update entri.. walaupun 2, 3 perenggan jer... supaya orang pun tak bosan nak tunggu... hiks....






p/s: jom join contest ni, hiks..

http://mrsamirul.blogspot.com/2011/07/contest-bersama-amir-jahari-tanpamu.html

eik`S noName said...

ila: hehe..esyad xmo, nak berblog sampai tua...ahaks

cik lindawawa:hehe...amin2....ahaks

ainz:hehe...btol2...name kedai air sadam hussin la...ye jual air buah...best wooo

amni: tau xpe...nak tulis sket2 je..heheh

ooo ade contest ea... ^^ tq2

Jue said...

yg penting bile blogging, hati mesti mau ikhlas =)