Thursday, February 10, 2011

Di TAG oleh $ah@bat baek...



assalamualaikum :)

emmm...setelah sekian 4ratus abad, eik`snoName ditag lagi...
oleh siapa???

oleh: ~EIFA~

seorang SAHABAT baek eik`snoName,
eiks jumpa die di BLOG2 yang eiks pusing2, then knal
then jadi sahabat...dpt fb die...dpt knal cik abg die...(eifa syg sgt2 cik abg die)
tp eiks dan eifa suke jadi musuh...kn eifa kan...hehe
tp last2, rupenye die nie kwan kpd eiks punyer kwn jugak....dan die tinggal di GANU jugak...
so small world....
ok habis sal EIFA..eh zuzu...har3


nama ape yang org pangil korang

owh..bab nie ade bayak mazhab nie....
lau org yg baru knal, eiks prefered dgn name *esyad*
tp ade jgak yg panggil *syed*
lau kwn2 yg knal lame dah dan rapat tu mkr knal dgn *eik`s *
stakat nie tu je kot...tp xtau la kot ade org panggil *lakmane ke...hehe*


ape y korang rase skrg
sejuk sanggat...(sbb sy tinggal dlm satu bilik yang ade di ofis nie dan ofis nie just ade air cond aje)
haha...thanks to keju-tie

kamera/fon
mesti kamera dgn fon nak skali...tp xde duit, jadi just cari fon yg ade camera pom dah puah ati...ehe
nnt ade duit nak beli KEDAI CAMERA trus...ahahahha

pengisian masa lapang? *so skema*?
mestilah siapkan keje yang masih tertunggak...haha
xde lah...just online dgn si DIE...hehehhe

manual/auto
lau pakai manual tu ok je...tp kebanyakkan kete skrg auto...jadi auto la
xde prefered mane2 pom....laen lah lau eiks nak beli kete...hehe

kawan pada pandangan kamu
sesuatu yang xboleh dipisahkan...walaupun xde jumpe slalu.
tp dihati always ade...dan merindui mrk...
tah3 kwn2 yg kepale sumbat masuk ubi...hehe

perkare terakhir buat ari nie...
soalan macam nak De...D je...jadi xnk jawab la...hehehe

bende paling last beli guna RM sendri air nie
top up...haha

tempat paling heaven y korang nk g
xtau la...nak ikot tempat si DIe nak pegi...hehe

bapak kau ke mak kau
hoho..mesti la dua dua skali . mne boleh pilih salah satu..nk dua2 jugak!


perempuan idaman
ermmm...xperlu cakap la kot...sbb dah jumpe sorg, cume masih dlm prosess menambat hati si DIa.
sabar menunggu sampai dia stuju....
si dia tu dah cukup segala ciri2 yg ade....suke sgt2

sayang dri sendri tak
eiks nie laki...kalau eiks sayang diri eiks...kan org cakap GAY lak....hahaha
mesti la sayang...giler ke hape xsayang...lau xsayang, lame dah test cable elektrik 340volt dgn lidah nie...hahah

last but no least, esok nk buat ape??
mestilah keje kat pjbt nie...banyak lagi yg projek kne siapkan
terutama sal nak buat BILL OF QUANTITY (BOQ)...
boq nie adalah, pabila kita nak mulakan satu2 projek, jadi kne ade barang2 nye...dan boq nie adlah list barang2 yang
kita perlukan utk menjalan kan projek itu...
dan eiks buat list, hantar ke telekom malaysia....dan mereka keluarkan barangnya...
dan kerja boleh mula....hehe (eiks org penting tu....)

sekarang nk tag korang pulak!
1. zairy
2. dla
3. meaw
4. ishma


4 org je lah.lebih sorg dari eifa...haha kalu korang rajin buat la ye. ngeee :D
hoyeahhhh. done! :]

4 comments:

Eifa Zuhaira said...

betul2..kita ni mmg musuh! musuh baik! hehe
zuzu?? no!!!!! hahaha :D
ehem. cewahhh bnyak nye dgn si DIA!! hehehe :]

meaw said...

tengs eh tag meaw,nanti meaw buat okay :)

eik`S noName said...

hehehe...zuzu zuzu zuzu..hahhaa
yela...dah terpaut///hehe

meaw: ok meaw...hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

semoga bertemu ngan perempuan idam an ye...=]