Friday, February 18, 2011

bOOm...

Salam...

Guane awok2, lame doh nie eis xon9 blok nie...hehe
(macam mana kwn2, lama dah eis xon9 blog nie)

eh saloh lah pulok...blog org xonNine ork...org updake
(eh silap la plak, blog org xon9 kn, org update)

gining lah kalu lame sket gok dok updake blog...sume jadi kaca blana
(mcm nie lah jika lama xupdate blog...semua jadi serabut)

doh nok wak gane, eis minggu ning bizi ket, keje gi site sokmo, mende bukang nok kompleng ke ape ke, tapi gitu ah, jadi dok dang mase nok updake...keje best2 je...toh2 kalu gi site...
(dah nak buat mcm mane, eis minggu nie buzy sket, kerja pergi site je slalu, bukan nak komplen ke apa ke, tp mcm tu lah, xsempat nak update...kerja best2 je, tah2 pergi kat site...)

tp se je eis jadi mikir sokmo...jalang kat KL nie maseh dok ingak2 lagi...pening doh duk ingt jalang...doh bajek ah...baru gi duk kl nie kan....jalang bukang sket...kalu senang dakpe..
arak2 kekgi2 bile lame sket ingak ah jalang tu oh...
(tp satu je eis jadi mikir skit, jaln kat KL nie masih blom ingat2 lagi...pening dah asik cube ingt jln KL nie...dah bajet la, baru je menetap kat kl nie, jalan bukan sikit, kalau senang xape...
harap2 nnt2 bila dah lama2 sikit ingt lah jalan nie...)

tp guane2 pomg, eis nok selik gok sket sal m@i...
miss u....
(tp mcm mana pun eis nak selit jgak skit psl m@i...miss u m@i...hehe)

P/S: mood miss ganu xhabis lagi...ahaks...

5 comments:

gEe said...

memang kuca blana pong. haha.
doh dok ingat jalang kl tu, rajin sesat dok? hehe

p/s: miss u too. hak3 kih3

dLa said...

seb baek ade bg translate nye skali. haahha

HonEyBuNNy said...

adeh...speaking ganu la plok dio....berbelit2 ila nak ngejanya tau..hehhehe....yg paling best ciap ada traslte gitu..hehe

Esyad: ila dah wat tag tu, tp dah delete tau..;_) ats sbb2 tertentu..ehhe

eik`S noName said...

gee: haha...dok rajin lagi...sbb masih ade tuor guided kot...haha
die buleh kabo lagi jalang tuu...

dla: hehehe....tau xpe..lau esyad xkasi translatenye kn....silap2 kne tendang esyad di dla..hehehe

ila: hehe...jgn wie lidoh belit doh la...susah lak nnt nak present..haha

owh ekk...xpe lah...no hal pom...ahaks...esyad dgn dla mcm ner sgt...hehe

Syarafina Zaini said...

saya ingat jalan nak pgy midvalley ngan balik umah akak je.. haha~