Friday, October 1, 2010

Uptudate...

Salam...

dimulakn dengan salam dan sisusuli dengan 1,2,3 disambung melalui kata kata yang disusun, tetapi tidak betul tempo aslinya...jikalau pakar bahasa membaca, terus dirijeknye bulat bulat tanpa berfikir dua kali...jika berfikir untuk kali ke-3 pasti pertimbangan menjadi berbelah bagi...
itulah yang dikatakan, " jika orang mengata kita 1 2 kali ok lagi, tapi jika masuk yang ke-3, dalam bahasa kasarnya ia menjadi MAJAR @ SIAL..."
tapi, kita tidak harus mempercayainya, hanya perlu tahu dan berjaga jaga...


ok...
ermm...
2 3 hari nie, aku dikejutkan dengan satu tawaran yang agak biase tapi, akan membuat seseorang itu maju setapak...
kawanku iaitu :
nama glemer: eyemeroll
nama panggilan awok: mirol, amir dan milo
telah menjemput aku dan 2 3 orang lagi kawannya untuk mencoretkan sesuatu yang baru di WEBnya...
just untuk menimba new experience...
ok aku pom setujulah...

dan mulai sekarang aku perlu memerah otak lagi dan lagi...
kerana komitment aku di blog ini dan perlu ada komitment baru di sana...

tapi...
web itu masih under construction....
on the way to complete dah...
jika korang nak mencari info atau membaca sesuatu...
anda bolehla try pegi lawat sana...
kehadiran adalah di alu-alukan...

my blog: eik`snoName (komitment 1)
my friend blog: eyemeroll

The new web yang dikolabrasi oleh 2 3 orang penulis: www.eyemeroll.com (komitment baru)

tapi yang malangnya...
aku lah yang paling lembapnye...idea zero always...pasti admin keciwa...ahaks


4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

takpe...slow.nanti2 adela idea tu ye..

ainz said...

selamat menulis esyad..hee...

Mr Noble said...

kene rajin blog walking, baru leh dpt idea :p

eik`S noName said...

cik lyndawawa: xlea slow2 dah zaman skrg...nnt ketinggalan..ahaks
tq atas comment...huhu

Ain: tq

Mr.Noble: tu la, nak try jadi rajin lebih dari skrg la nie...ahaks