Monday, October 4, 2010

N71

Salam...

mesti korang ingat aku akan bertype sal N71 kan....
hhahaha...sorry tekaan anda silap...
duit rm300 telah terlepas...

sbb kali nie aku nak cakap sal hari Isnin...
haha

banyak yang special dalam hari isnin.
salah satunya...
hari sunat utk kita beribadat, kebiasaannya Puasa
hari sunat utk kita memotong kuku
dll...

tp ape yang berlaku dalam hidup aku hari nie>????
masih menjadi persoalan...

.
.
.
.
.
ermm...
hari nie tidak la begitu special mane...
tp bagi aku ia special, krn....
aku telah membeli sepasang HEELS
haaaa????
buat ape, heels kan utk wannita...
bukan heels la, tu gimmick je...

kan korang tau pemilik blog ini begitu obses degan BOLA....
jadi, hari ini aku telah membeli kasut futsal yang berharga rm119, tidak la mahal mane, sbb low bujet boh...semua kasut yang aku kenan sampai rm200 lebih...nak mampus beli yang tu...
nak harap duit elaun prektikel yang ciput nie...xdan....lepas buat makan dan minyak moto jah...


eh, nie bukan kasut aku, tapi anak sedara aku la..: Syed Luqmanulhakim bin Syed saiful rahimi
umur 3thn...ada adik umur 2tahun Syarifah Nur Humaira` binti syed saiful rahimi

nie dia..terserlah....saiz 7...predetor X

Layari New Page of information and new interesting blog...di : eyemeroll.com

7 comments:

Mr Noble said...

pandainya budak kecik tu smayang :D

eyemeroll said...

Sumpah aku ingat mu nak letak gambar kasut kat tempat gambar budak tu. haha..

Smart ngat kasut. Jeles!

p/s - bab promote blog ngelas skali tuh xleh blah. haha

Eifa Zuhaira said...

smart boh kasut..hehehe.
mahal la..kalu eifa sonok nye shopping...hehehe :D

ainz said...

comelnyeeee....bukan kasut..tapi anak sedare kamu..hik3..

ain suke adidas.. :)

HonEyBuNNy said...

wah2..xtau nak ucap apa..ucp tahniah la...hehhehe...suka sgoh men bola ye....comei bdk tu..nama pn sedappp..

syahira ariff said...

size 7 jer kaki eisyad?
sy punya size 6
haha

eik`S noName said...

mr nobble: baru nak blaja..

miroll: hahaha
doh setting a, men futsal kali...

asl promote...huhu

eifa: nak pinjam amik ah, xpkai lgi nie...huuhuuhu
jom a shoping same kali, eifa lnjer...hehe

ain: huhuhuuhu, tq2

Ila: jom a lwn bola kali...huhu
tq2

syahira: wakpe x amik saiz 7...lau tu nak kasi pinjam kasut ea...huhu