Tuesday, October 26, 2010

New life...

Salam...

sorry lame xadd new entry. biasela keadaan yg......haha
ok back to topic...

dulu dulu aku ade post pasal boss prektikel aku ajak aku kije kat cawangan KL kan...
dan sekarang aku telah sampai di Gombak...
hari ni adalah hari pertama aku bekerja di gombak...
tp bukan untuk jangka masa yang lama...just seminggu jew...
aku disini bersama seorng kawan aku Safwan...
ari petama xde kije lagi kne buat..just lepak dalam BILIK TIDO...
hahaha
ye, aku tinggal di pejabat je...ade bilik ...aku lah pekerja, aku lah tuan rumah, aku lah JAGA untuk pejabat nie...hahhahaha
selesa gak la,untuk tinggal 2org selama 1minggu...tp kalu bos buat angin mahal die...ade je aku kne duk 2minggu..haha
mmg kompem la aku beli tiket bas tembo balik trganu..hahahahha
bukan ape...hal report terumbang ambing agi...dah la slide presentation pom xbuat agi...report harian je hok jalan dgb smooth...hahaha

aku menetap di Sri Gemilang ape tah, lupe dah...
dibawak syarikat KEJU-TIE SDN.BHD
syarikat kontraktor class B...yang menjalankan pemasangan Kabel2 ta;efon...
cable cooper dan fiber Optic...
kawasan...Tmn Seri Gombak batu Caves selangor....

ok...start belaja cakap KL...haha
Teh beng satu kepada Teh Ais satu...
Kuoh kpd Kuah...
hahahhahahhahahhaa....

sila lawati : http://eyemeroll.com/
laman blog berjiwa bebas yang mempunyai beberapa org penulis yang bukan PRO///termasuk aku...haha

12 comments:

Eifa Zuhaira said...

hehehe. nak teh ais satu jugak :)

Raybond said...

haha..
batu cave ek???
gi ah naek tmpt ptung buddha nu.. hehe..

Lizzie Lazy said...

eik praktikal ganu kompeni mane?

za_starcream said...

hahhaa esyad mu kena kecek luar la bkn ganu tu...^^

eyemeroll said...

batu cave ke ik?
aku pernah gi tempat tu dengan anas. haha

malu nak mesej je aku kabo..

eik`S noName said...

eifa: rm1.20 1...haha

Joe: nok naek doh, tp perlu tandatangan pengerusi tempat tu lu, name ye johari hamzah...sape ekk???

Lizzie: kompeni Keju-Tie gak...dkat durian burung..

Kuza: KECEK????bukan ke ayt klantan tu???

mirol: hahahhaa...eh bkn ke mu oyak dah???mu pecah kelapa kat situ...

HonEyBuNNy said...

batu caves....dkt jerrr dgn uia..hehe

HonEyBuNNy said...

batu caves....dkt jerrr dgn uia..hehe

ainz said...

Dah pandai ckp kL..bagus2..ade improvement..heee..

ainz said...

Dah pandai ckp kL..bagus2..ade improvement..heee..

eik`S noName said...

Ila: btol tu, meh la cini haha
Ain: ahaks...mkin pro dah

NurIkin(",) said...

:) wah.. dah jd penulis x bertauliah dh sekarg.. tahniah2