Saturday, March 13, 2010

Hati Lonely...

hurm...
kenapa hidup kite kadang2 buat kite rase sunyi @ lonely???
bile duk kat kolej, rase bosan n nak balik umah...
bile balik umah kadang2 rase bosan gak...
main fb pom da bosan, asik2 komen wall org, xpom dikomen...
rutin same je
xpom perkara yg manusia suke buat, SMS.
tp asik2 sms org same je.

bile nak ade kelainan ea???
hurm...

satu lagi, tp ni off topic cket
mcm ner lau hati kite suke seseorg??
dan mcm ner kite nak ketuk hati org yg kite suke tu???

6 comments:

Anonymous said...

search 4 download here : http://download-nos.blogspot.com/

HonEyBuNNy said...

btoi2.....benda sama ja kita buat kan....aiya...lau hati kita suker org tu..kita syk teringat dia ja.....n lau nak ketuk hati si dia...amk penukul ketukkk..hahha..(lwk ja) selalu la ambl bert ttg si dia....komfom si dia terharu2..

dLa said...

yeah. idop da bosan kan. HAHA.

eik`S noName said...

Thanks to anonymous...
honeybunny: huhu...kasi la penukul tu nak try test...huhuuuhu
dla: tu la pasal...hik3

Anonymous said...

ellooo,,ik..hurmm.y?..dont feel lonely k..u still have ur family...saje nk try komen ni..hehe..=P
=ti@carrotsusu

eik`S noName said...

huhuhu...TQ ti@CARROTsusu