Wednesday, March 3, 2010

Day Topic...

hurm...
Pabila kita celik mata di waktu kita bangun dari tidur, bermulalah NEW DAY untuk kita.
Start cekik mata hingga tutup semula mata untuk tidur, macam macam perkara yang kita akan alami, dan pasti hari hari yang kita lalui tidak selalu memuaskan kita.

ermm...
bagi anda, hari apa dalam bulan ini adalah hari yang paling anda tidak mahu ada hari itu...cthnya, anda tidak suka hari ahad, dan anda harap hari itu tidak ada dalam hidup anda...

bagi saya haru rabu la hari off the day for this month...
sbbnye, taip2 hari rabu akan membuat saya menjadi (kalut),kate ore klate.
ape taknye, pada hari rabu la, report projek akan diselia oleh lecture,kene hantar log buku ttg perkembangan projek ke lecture...
ttg bab report projek, bab 1 saja 5kali kene REJECT. mcm masalah ade, typing la fomat la, ayt2 la, n mcm2 lagi...

tp minggu nie a truk skali...bkn stakat report projek, buku log je kne reject...
Tp projek itu sendiri mendatangkan masalh, atas kecuian ahli group kami, wakpe xnye, kne wak dgn teliti, 1 slap, abis hancur...
jadi kene start dari awal/.........

huhu, dgn muke tenang, pegi kedai elektronik, pilih komponen2 yg perlu, n wak keluar duit dan bayar.
maksudnye... kene start projek dari awal semula...

Deu date da nak EK SPIYED nie, waduh2 dan ke x nie...ni la nasib hari rabu...
dah la minggu dpn lecture nak tgk report projek untuk bab 2,3,4,5,6...+ assigment yg lain2...



2 comments:

HonEyBuNNy said...

arghhh..ila pn da prob dgn gruop...manyak esmen....mls nak wat..huuh

eik`S noName said...

ishh...jgn la sampai malas nak wat...
kne la wat...sbg pljr kn..kn..kn