Sunday, June 13, 2010

new entry/...

Salam, oleh kerana masa xmengizinkan, aku susah cikit nak post2 new entry, walaupomaku always xde idea2 @ entry2 yg best tukkorang bace kan....

tambah2 musim sekarang nie, musim bola, lagi la aku sibuk @ bizi, sbb aku la yg kne ganti nelsen mandela tu, die sakit tue la skrg nie....yg kuar dkt tv tu bkn nelsen mandela, tp aku buat penyamaran,...

jadi kan penyamaran aku...
opps...pada sapa yg dah baca entry nie, jgn ckp dkat org ramai ye yg aku ganti dan buat penyamaran sbg nelsen mandela tuh, nnt heboh lak kan....
kah3...ok la....

chaiyok2 tu my first team Spanyol (Spain)
second team Belanda (KNVB)
third team England (the three lions)








5 comments:

♥SYAFIQAH ♥ said...

sy sokong england yang 1st :))

senandung semalam said...

england!!!spain no 2... hehehhe...

HonEyBuNNy said...

wah2...bz tgk bola ye...dmm bola...mkn bola tido bola...ngeh3...

dLa said...

argentina laa ngan portugal. bru hebat! huhu~

eik`S noName said...

syafiqah: england seri smlm la...frust2..harap ke gerrard je jadi

senandung semalam: spain la jadi..hehe

ila: ye doh, nafas pom dah bola skrg..huhu

dla: agentina best gak, ade messi, portugal group dgn brazil tek payoh nak survived