Sunday, July 31, 2011

love is evol...

Salam...
masing2 telah aware yg skrgnie tahun 2011, dan akan menghampiri akhirnya.
dan yang sedang ditunggu2 oleh umat Islam adalah, 1 Ramadhan...
persiapan utk menempuhi bulan yang penuh keberkatan nie adakah telah dilaksanakan??
persoalan yang aku sendiri pun xdpt nak jawab....

Haruslah seminggu dua nie pasti segala laman sosial yang ada berstatuskan berkenaan Ramadhan.
dan xlari juga di cawang2 blog kan....

tp disinie ak nak luahkan asal :Relationsip:

remaja terutamanya, pasti mempunyai keinginan nak berkapel,
dan pada yang sedang berkapel, pastinya xlari dari masalah kan...

tp kadang2 aku pon heran dengan masalh2 yang dialami oleh setiap kapel yg ade dlm dunia nie,
heran kenapenye???
sbb mereka gaduh, xbertegur, xmcg, xcall, @ape pon la...
tplau tanye knape gaduh, mesti jawapan yang remeh temeh kan;...

ak xla cakap yang aku perfect...
tp xlea ke pasangan tersebut, duduk dan berbingcang, perukah mrk gaduh utk hal2 yang xsepatutnya??

sedangkan ia xla perlu mana pon gaduh...
ak bentangkan sal nie adalah kenapa...
sbb, lau aku tanye yg single2 yang baru frust tu, ade je jwb...
"aku xmo da kapel2 nie, letih asik gaduh aje"
kalu msg, 2msg baek 30 msg gaduh
kalu call, 2mint petame baek, seterusnya berjam2 gaduh...

perlukah ini selalu berlaku lam perhubungan>???
padahal masing2 nak kekalkan perhubungan...xgitu??

nnt ade la alasan putus sbb bosan dan letih duk gaduh...
padahal kesgaduh sal berebut ais krim poly je....hehe

p/s: pade kapel2 yg terasa tu harap jgnlah terasa yer...aku tulis nie atas kajian dari pengalaman hidup aku dan nak cube lepaskan lam blog...xtuju kat mane2 pom...^^

p/s: sebenarnya lame dah aku nak tanye se soalan... maksud "p/s:" tu nape???aku ikot org je,
lau ade kate2 akhir, mesti ade "p/s:"kan...hehehhee

wslm...

8 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

saya pun boring la godo2 ni..cube matang skit...=]

Amni said...

esyad emo...=p lama tak singgah sini esyad.. hehehe.. salam ramadhan al-mubarak... moga ramadhan kali ni lebih baik untuk semua termasuk yang selalu gaduh-gaduh tu.,.. errr....

eik`S noName said...

Cik lindawawa: ^^ tau xpe...hik3
Amni: hehe///yeke emo??hihi
ea lame da xcontact ikot blog kan....hehe
ermm
salam ramadhan gak ^^

ILA HonEyBuNNy said...

esyad..

ila setuju entry neh...

pas ne lau ila gadoh2 nak senyap ja..heheh..

Cik Rainbow :) said...

: gadoh laa seghonokkkk . baru rasa nikmat perhubungan . kalau lg best , bertumbokk :P

# p/s ialah post script atau dalam Bahasa Melayu , awakk GOOGLE lahh sendiri :P

ainz said...

hurm..biase la tu orang muda..sume tengah berapi lagi..gaduh xpe..jangan buat bende yang bukan2 je..macam2 kes dah sekarang ni..tak larat nak pk dah..huhu..

Anonymous said...

buy valium rectal valium dosage - valium diazepam efectos

Anonymous said...

buy xanax alprazolam 0.5 mg price - drug interactions xanax hydrocodone