Monday, April 19, 2010

PES 2010

wah3...dah krem tangan ku menggilap jari jemari ku di Joystick mencari new skill of PES 2010...
xberape membuahkan hasil la...

baru je 3%menguasai, kne banyak latihan lagi nie...
hurm, sesiape yg ade skill PEs lagi???
ajorlah cikit, dah xlart nak blajo nie..keh2

tapi nasib aku berpegang teguh kpd prinsip, jgn putus asa...
but, yg membakar lagi semangat aku ialah, ingin REMATCH mula game PES dgn http://eyemerolle.blogspot.com/ kerana, aku tumpas kpdnye atas sebab2 tertentu yg membuatkan aku cukup2 tidak puas hati....

2 comments:

HonEyBuNNy said...

suka kamoo nya prinsip....jgn berputus asa...usaha lagi...;-)

eik`S noName said...

hehe...benarnya xbrapa nak bertahan jugak dgn prinsip nie,....selalu je berputus asa...haha