Saturday, April 24, 2010

Adakah perlu @ patut???

hurm...
soalan: adakah perlu @ patut kite menulis segala yg berlaku dalam hidup kite kedlm blog kite nie??

kadang2 aku terpikir gak, lau semua yg kita tulis nie hal yg berlaku dlm hidup kita...jika diambil peluang oleh org yg xbertanggung jawab, boleh mendatangkan susah hidup kita nnt...

sbb. kebanyakkan bloggers menceritakan semua hal yg berlaku dlm hidupnye...
jika kita disabotaj, apa akan terjadi???

manusia nie kita tak boleh jangka, kadang2 the most trusted people that we have la yg paling banyak yg mensabotaj kita....sbb die lah tahu seghala yg berlaku dlm hidup kita...
sama juga dgn berblogging nie...boleh dikatakan seluruh dunia boleh membaca blog2 nie semua...

tp tujuan di entry nie, bkn la nak sALAHKAN sesiapa yg berbvloggin @ pencipta blog nie...
cume ingin memperingatkan aje....
sebelum nasi menjadi bubur...hahaha, berpuitis skali...

sbnrnye, setiap teknologi yg kita perolehi tu ade baik dan buruknye @ positiv dan negativ
cuma cara kita menggunakannya je yg boleh dipertikaikan....

tp ape yg aku ingin katakan disini...
liverpool kalah dikaki Forlan semalam...tu yg aku frust sgt nie...
harapan masih terbuka utk perlawanan semi final kedua nnt...
di padang liverpool iaitu Anfield...
harap dgn penyokong dan semagat liverpool, boleh memenangi perlawanan tersebut...

3 comments:

ateyn said...

ya,btoi gak.tp stakat ni alhamdulillah slamat ag.huhu

HonEyBuNNy said...

setuju gak..ila pnh kena dah...yala..blog kita semua org baca....ila pnh la kna nasiht dgn some1..bab tu la da hati2 skrg nak tulis blog,,,hihi..eh...sempat g dia ckp sal bola...hahha

eik`S noName said...

ateyn: bgusla cam tu....
ila...oww,penah kene dah...bahaye tue...
bola mane bleh tinggal ..kehkehkehkeh