Saturday, February 6, 2010

Blogger

ermm...
kali ni kesah blogger lak...hehe
banyak kn blogger yg kreatif dlm dunia ni, terutama m`sia kn. tp yg sedihnye, aku bkn la blogger yg sejati, bcoz, entry2 pom xmenarik,just sekadar melebarkan idea yg tiada dlm kepala ni...

pada blogger yg len, ade yg ttg fakta, fantasi, bisness dan sy rasa yg paling bnyk, adalah sal diri blogger sendiri kn...sal peribadi dan kesah hidup blogger tu nad di sekeliling blogger itu sendiri...

mereka akan bercerita ttg perjalanan hidup mereka seharian. macam2 ragam blog yg aku jumpa...
tp yg aku terpikat, ade la beberapa, tp 2 dripdnya, aku da lupe n xjumpe ape blog mereka....sory ekk,kpd blogger tu....

1 blog tu, die cerita rintihan hati die pasal family die, tp lebih specifik lagi sal die dgn ayh die...sedih la kesah die, tp blog die aku da xjumpe yg mane a...

yg satu lagi....
aku xingt bnyk la entry2 die, tp yg aku ingt,
die cerita sal die minat bau KETIAK die sendiri...tp die ni perempuan tau...
n die ade tulis, yg die nak cube bau yg org len punye lak...aku bkn nak kutuk die, tp kn best blog die...interesting n little bit mengarut, tu yg best tu...

tu sal blog yg aku minat bace n dah hilang blog tu dari hidup aku...
ni lak sal 3 blog yg aku always terjah...

satu...HonneyBunney (ila)
dua...Metafora Kehidupan (Mirol)
tiga...Juzuk Lapan Belas (Abid)

hehe...tq

5 comments:

Abid Kamaz said...

HAHAHAA, blog pasal ketiak paling tak menahan! Nasiblah pasal ketiak je.

btw, TERUJA ADA ORANG TERJAH BLOG SAYAA! Tengs :)

eyemeroll said...

Fuh. First time aku teruja gini ik..hehe

HonEyBuNNy said...

alamak...nama ila ke tu n my blog??ihihi...blog ila xmenarik pon..cm sal diri sendri..hari2 bz dgn stdy....xdk life btol...ahhahah...terharu la...hiih

eik`S noName said...

abid...tu la pasal, nsib sal ketiak je kn...
milo....haha...aku maju doh skrg...haha
ila...biase la idup...mmg always bz...but life must go on kn...

~ ReD ~ said...

x kisah sebab apa awak berblogging, yang penting, HAPPY;)