Friday, May 1, 2009

Futsal!!

skrg nie kn minggu Champion Leagues...
jdi msing2 sebok la dgn team masing2(mcm la terlibat sgt dgn champion league)
Barselona VS Celsea n Mancester United VS Arsenal.....
mmg aku dah nunggu lame nak tgk game2 nie...
mlm game celsea aku n geng2 kuar awal dri kolej...
pkol 12am...takut2 la pintu pagar kolej ttp n kitaorg xleh kuar....
kitaorg gi la lepak2 dulu, mmg puad tahap cipan laa nak tunggu pkol 3am dri 12am
tmtla cite tuk ari pertame

next day:
kami plan awl2 dah nak pi main futsal dulu,
tp msing2 pokai(xde duit)haha
dgn muke xmalunye
kami msuk KG org n jupe court badminton,tp tmpt tu org buat gak la main futsal...
slps ciap kami pom main laa,dgn berbekalkn lampu sportlight yg disediakn KG tu...
tak sampai 2jam main
game tgh klimaks,tetibe *pup* lampu sportlight tertutup...
ape lagi msing2 bengang laa...
da bygkn tgh best2 main tetibe lmpu tertutup...
maybe org KG tu yg ttp lampu kot...dengki cz kitaorg leh main futsal dkat kg die\org dgn free...
da bile erh m`sia nak maju gini,,nak gune padang yg xdigune pom xleh....
da duit xde terpakse la gune padng org....
slps lampu t`tutup kami pom sejuk badan n ciap2 nak pi tgk bola...
start 3buah moto n 1kerete pastu gerak...
cri kedai yg bke sparuh akhir ManU VS Arsenal...
tetibe, mase yg menunjukkan pkol 3am.....
kerete peronde polis tahan krete my friend
kes2 pemandu xpakai seatbelt...
bla...bla...bla...ckp dgn polis...
2org polis tu mintak RM30.00...
RSUAH...konon2 nak lepskn kami la...
tp kwn aku tu da xde duit just kasi RM20.00je...
leh doh 2 polis 2 buat minum air,,,...
mengom ....
mmg la kami slah,tp polis nie pandai pkai lencane ~Kami Anti Rasuah~
tp hampeh.........
inilah segelintir polis M`sia Yg maju....
mmg tujuan polis tu thn nak duit...
bkn nk saman kami sgt...
takpe minggu depan kami da plan nak pi main futsal lgi...
p`kare nie xkn b`laku dah...
hehe
bset wo main futsal pkoi 1am keatas....
sjuk n semangat

3 comments:

dLa said...

polis x ley blah ep.
hahahha.

AIN ramli said...

hahah,nice!
kolej mne weh?

eik`S noName said...

MMCE, multimedia college estern